2777
2789
عنوان

مستاجرا

1229 بازدید | 88 پست

سلام ببخشید شما هم خیلی می‌گردید تا مورد مناسب پیدا می‌کنید یا فقط برای من اینجوریه دوماهه دنبال خونه هستم یا گرونن یا باب دلم نیستن.دو هفته بیشتر وقت نمونده😩

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

علیک سلام عزیزم 

من پیر شده این مسیر هستم 

نمیتونم هرجایی زندگی کنم 

باید به دلم بشینه...

چند ماه میگردیم‌‌ 

باز خوبه الحمدالله مالک برامون زمان مشخص نمیکنه گاهی 

یه بار زمان نداشتیم 

جایی اجاره کردیم به اجبار. 

۶ ماه نتونستم بمونم 

دوباره جابه جا شدیم

سلام ببخشید یه سوال داشتم شما حاضرید با 300میلیون رهن و بین 1تا 3/5 کرایه خونه ویلایی تکمیل شده رو بگیرید طبقه همکف هم هست فقط پول باید زودتر بدید که مالک واحد بالایی رو بسازه خودش بره توش

زمان ثابت کرده همتونو...
هر خونه ای دیدی بگیر فقط  دیگه دلخواه پیدا نمیشه

آخه کرایه خونه ۵ میلیون بود خونش کوچیک بود گفتم عیب نداره بعد دیدم حتی بخام یوقتی یه پتو بشورم نه حموم جا داره نه حیاطش..واقعا یجورین 

من اولین بار هست خونه اجاره می کنم، خونه خودمون فروختیم و خونه ای که خریدیم چندماه دیگه تحویل میده، متناسب با پولی که داشتیم و کم بود خونه گرفتیم ، همین امروز اسباب کشی م تموم شد، واقعا از این خونه ای که گرفتیم بدم میاد، خیلی کوچیکه، بو بد میده، سوسک داره تو فاضلابش و چون حجم وسایلام خیلی زیاده همه جا پر وسیله شده ، خیلی ناراحتم.

علیک سلام عزیزم  من پیر شده این مسیر هستم  نمیتونم هرجایی زندگی کنم  باید به دل ...

سلام آره بخدا درکت میکنم میترسم مثلا خونه بدرد نمیخوره برم اسباب کشی کنم بقول شما بعد ۶ ماه باز اسباب کشی خیلی سخته..

امروز پدرشوهرم خونه مون بود 

ایراد می‌گرفت به مبلغ اجاره خونه ما....

خواستم بهش بگم شما چرا نظر میدی؟

مگه می‌دونی چطور پیدا میکنیم ؟

شما که ما مستاجر 

رفتی برا پسر مجردت خونه خریدی بعد بهش زن دادی 

که مستاجری نکشه.......

من اولین بار هست خونه اجاره می کنم، خونه خودمون فروختیم و خونه ای که خریدیم چندماه دیگه تحویل میده، ...

خداوکیلی ۵۰ متر باشه خونه ولی مال خود آدم باشه..مستاجری خیلی سخت شده