kuiin2024 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1425 عنوان سلام 79 بازدید | 9 پست محمد واقعا دوسم داره؟بهم گفت ن خانواده خوبی دارم ن کار خوبینمیدونم عشق چیه ۲۰سال تنهایی کشیدملایقت نیستمواقعا دوسم داره؟:)و اینکه سال دیگه دندون تبریز میارم؟میخام دوری کنم ازهمچییفقط بخونم با دوستم مهیارخوبه؟لطفا بهم بگواون اکانت معلق شدم@sahereshab 1403/03/18 | 18:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 زیادنیس این شرایطشه فقط نمیشه برای عشق زندگی کرد ،فرد بهتری آشنایی داری آیندهاره همینکارو کن موفقیت داری . درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
kuiin2024 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1425 زیادنیس این شرایطشه فقط نمیسه برای عشق زندگی کرد ،فرد بهتری آشنایی داری آینده اره همین ... چشم❤️تو کار و زندگیش موفق میشه؟دختر مثل من پیدا میکنه ک بخوادش؟🥲مهیار همکلاسیمهو اصلا دوستی و رل اینا نیست بینمون
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 چشم❤️ تو کار و زندگیش موفق میشه؟دختر مثل من پیدا میکنه ک بخوادش؟🥲 مهیار همکلاسیمه و اصلا دوستی و ... چشمت سلامت .قطعا مصل تو رو که پیدا نمیکنه فعلا براش چیزی نمیبینم یه یسری درگیریها داره اونا باید حل بسن کاز لحاظ روحی فشار اورده بهشآره یادم هست گفتی کمکت میکنه درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
kuiin2024 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1425 چشمت سلامت .قطعا مصل تو رو که پیدا نمیکنه فعلا براش چیزی نمیبینم یه یسری درگیریها داره اونا باید حل ... خیلی ممنون ازت❤️برعکس قدیمالان حالم خیلی خوبه:)ابجی ایشالله بهترینا برات پیش بیاددوست دارم❤️مجازی نمیام دیگه گوگلبرم درس شروع کنم😁