2777
2789
عنوان

سلام

79 بازدید | 9 پست

محمد واقعا دوسم داره؟

بهم گفت ن خانواده خوبی دارم ن کار خوبی

نمیدونم عشق چیه ۲۰سال تنهایی کشیدم

لایقت نیستم

واقعا دوسم داره؟:)

و اینکه سال دیگه دندون تبریز میارم؟

میخام دوری کنم ازهمچیی

فقط بخونم با دوستم مهیار

خوبه؟

لطفا بهم بگو

اون اکانت معلق شدم

@sahereshab  ‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادنیس 

این شرایطشه فقط نمیشه برای عشق زندگی کرد ،فرد بهتری آشنایی داری آینده

اره همینکارو کن موفقیت داری .

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

زیادنیس  این شرایطشه فقط نمیسه برای عشق زندگی کرد ،فرد بهتری آشنایی داری آینده اره همین ...

چشم❤️

تو کار و زندگیش موفق میشه؟دختر مثل من پیدا میکنه ک بخوادش؟🥲

مهیار همکلاسیمه

و اصلا دوستی و رل اینا نیست بینمون

چشم❤️ تو کار و زندگیش موفق میشه؟دختر مثل من پیدا میکنه ک بخوادش؟🥲 مهیار همکلاسیمه و اصلا دوستی و ...

چشمت سلامت .قطعا مصل تو رو که پیدا نمیکنه فعلا براش چیزی نمیبینم یه یسری درگیریها داره اونا باید حل بسن کاز لحاظ روحی فشار اورده بهش

آره یادم هست گفتی کمکت میکنه 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

چشمت سلامت .قطعا مصل تو رو که پیدا نمیکنه فعلا براش چیزی نمیبینم یه یسری درگیریها داره اونا باید حل ...

خیلی ممنون ازت❤️

برعکس قدیم

الان حالم خیلی خوبه:)

ابجی ایشالله بهترینا برات پیش بیاد

دوست دارم❤️

مجازی نمیام دیگه گوگل

برم درس شروع کنم😁