2777
2789
عنوان

نینی یار!

38 بازدید | 6 پست

لطفااین کاربری که به خواست خودتعلیق شده،ازتعلیقی بیرون بیارید فوریه!

@banoo1388  

@niniyar_1‍ 

@niniyar_3‍ 

@niniyar_2‍ 

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

@niniyar_3‍ 

ممنونیم ازشماکه رسیدگی می کنید،لطفااینوهم رسیدگی کنید فوریه❤️🙏

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

@niniyar_3 ‍  ممنونیم ازشماکه رسیدگی می کنید،لطفااینوهم رسیدگی کنید فوریه❤️🙏

@niniyar_3  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@niniyar_3    

کاربری خودتون؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

کاربری خودتون؟

بله راستش من داخل اون کاربری ی دوستی دارم که میخام باهاش صحبت کنم مهمه...

چون تعلیق شده بوداین حسابوزدم اگه ممکنه اینوتعلیق کنید اونوازاد

مهمه ممنون

بله راستش من داخل اون کاربری ی دوستی دارم که میخام باهاش صحبت کنم مهمه... چون تعلیق شده بوداین حساب ...

فعال شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

فعال شد

ممنون❤️❤️🥲