2777
2789
عنوان

نینی یار!

38 بازدید | 6 پست

لطفااین کاربری که به خواست خودتعلیق شده،ازتعلیقی بیرون بیارید فوریه!

@banoo1388  

@niniyar_1‍ 

@niniyar_3‍ 

@niniyar_2‍ 

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

@niniyar_3‍ 

ممنونیم ازشماکه رسیدگی می کنید،لطفااینوهم رسیدگی کنید فوریه❤️🙏

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

@niniyar_3 ‍  ممنونیم ازشماکه رسیدگی می کنید،لطفااینوهم رسیدگی کنید فوریه❤️🙏

@niniyar_3  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@niniyar_3    

کاربری خودتون؟

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

کاربری خودتون؟

بله راستش من داخل اون کاربری ی دوستی دارم که میخام باهاش صحبت کنم مهمه...

چون تعلیق شده بوداین حسابوزدم اگه ممکنه اینوتعلیق کنید اونوازاد

مهمه ممنون

بله راستش من داخل اون کاربری ی دوستی دارم که میخام باهاش صحبت کنم مهمه... چون تعلیق شده بوداین حساب ...

فعال شد

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

فعال شد

ممنون❤️❤️🥲