2777
2789
عنوان

فامیل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 32 پست

باید بهش بفهمونی که مشکلی با راحتی و رفت و امدشون نداری و اتفاقا خودتم دوست داری ولی مسائل زندگیتون فقط به خودتون مربوطه 

اول یه کاری کن حریما کاملا حفظ بشه یواش یواش فاصله ها بیشتر میشع

دختر برادرش یک سال از منم کوچیکتره حتی😑😑 از نظر تحصیلات من از اون بالاترین من لیسانسمو گرفتم اون ...

🙁

به شوهرتون بگید ما با هم ازدواج کردیم و باید برای زندگی مون باهم مشورت کنیم نه اینکه هرکدوم بریم با یکی دیگه مشورت کنیم.اگر می خواستی با دختر برادرت مشورت کنی خب با همون ازدواج می کردی.اگر ادامه داد،وقتی مثلا شوهرتون میگه فلان کار رو انجام بده بگید برو از دختر برادرت بخواه که برات انجام بده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مگه به مرور زمان این رابطه کمتر بشه ،اگه میتونی حتما خونت و عوض کن و رفت و آمدت و کم کن.و اینکه خب تو تازه وارد این زندگی شدی و اونا خیلی وقته هستن.باید زمان بدی و بچه بیاد بهتر میشه.

باید بهش بفهمونی که مشکلی با راحتی و رفت و امدشون نداری و اتفاقا خودتم دوست داری ولی مسائل زندگیتون ...

اینو چطوری بهش بگم☹️ حتی بین بقیه فامیلشون فقط ب اینا توجه می‌کنه مثلا میخاد بریم خرید عید می‌گفت اونا سلیقشون خوبه با اونا بریم یا می‌خوایم بریم سفر میگه با اونا خوش میگذره با اونا بریم

عزیزم مگه به مرور زمان این رابطه کمتر بشه ،اگه میتونی حتما خونت و عوض کن و رفت و آمدت و کم کن.و اینک ...

ببین تقریبا یک ماه قبل عید اومدن اینجا قبلا خونشون دور بود تازه اومدن☹️ ولی قبلش هم همینقدر می‌رفت و میومد اما مثلا خواهر شوهرم خونش سر کوچه ماست خیلی کم پیش میاد بره اونجا بیشتر پیش این داداششه و با بچه‌اش بیشتر وقت میگذرونه

ببین وااااقعا همه اینا حرف دلمههههه وااااقعا کم و بیش هم یه کم اینارو بهش گفتما ولی شاید یکی دو ماه ...

رفتارت معمولی باشه ک نگن داری حسودی میکنی ولی اگ درمورد ی مشکلاونم باهات حرف زدن یا ب رو اوردن جوری جواب بده یا برخورد کن غیر مستقیم ک حدشونو بدونن زیاد رو نده بهشون .... اگ باز حرف زدی کارخودشو کرد بگو منم ازاین ببعد مساعل زندگیمونو با فلانی(کسی ک شوهرت حساسه روض ) درمیون میزارم ...ی همچین چیزی ...بعد باز نشد بگو با خانواده ها درمورد اینکارت باید درمیون بزارم من دارم اذیت میشم یا مثلا اگ از باباش میترسه بگو باید ب اون بگم

🙁 به شوهرتون بگید ما با هم ازدواج کردیم و باید برای زندگی مون باهم مشورت کنیم نه اینکه هرکدوم بریم ...

😂😂همین طوری بگم؟ بد نشه؟ 

من دیگه وااااقعا بدم اومده از این اخلاقش همین رفتارش باعث شده کم کم نسبت بهش اعتمادمم از دست بدم مثلا وقتی میرم جایی و میگه خونم پیش خودم میگم حتما الکی میگه و پیش اوناس😑 هوووف دیگه خیلی رو مخه

ببین تقریبا یک ماه قبل عید اومدن اینجا قبلا خونشون دور بود تازه اومدن☹️ ولی قبلش هم همینقدر می‌رفت و ...

خب عموشه نمیشه یه دفعه باید چند سال بگذره تا حذب زندگی خودش بشه به خصوص خودت خیلی موثری جوری وقتش و پر کن تا کمتر بتونه بره 

رفتارت معمولی باشه ک نگن داری حسودی میکنی ولی اگ درمورد ی مشکلاونم باهات حرف زدن یا ب رو اوردن جوری ...

اره واقعا دیگه کم کم باید به خانواده ها بگم واقعا موندم مامانش چطور این چیزایی که انقد ساده هست بهش یاد نداده چطور خودش نمیتونه فکر کنه و منطقی رفتار کنه آخه😑خانواده اون ک اصلا این چیزا فک نکنم درک کنند باید به خانواده خودم بگم

خب عموشه نمیشه یه دفعه باید چند سال بگذره تا حذب زندگی خودش بشه به خصوص خودت خیلی موثری جوری وقتش و ...

آخه می‌دونی چندتا برادرزاده و خواهرزاده دیگه هم داره ولی فقط با این در رفت و آمده☹️

من مثلا چیکار کنم بنظرت چجوری سرگرمش کنم از هر فرصتی استفاده می‌کنه که بره پیش اونا احساس میکنم هوومه😂همینقدر رو مخمه

آخه می‌دونی چندتا برادرزاده و خواهرزاده دیگه هم داره ولی فقط با این در رفت و آمده☹️ من مثلا چیکار ک ...

بهت حق میدم ولی اگه اثر بدی تو زندگیت ندارن برا خودت وسواس فکری درست نکن.فک کنم بچه ندارین مطمئن باش بچه کلی انرژی و وقتش و عشقش و میگیره بسپر به زمان اون دخترم ازدواج میکنه خیلی زود همه چی تغییر می‌کنه نگران نباش.

هوووف از دست این مردا،، شوهر من اینارو خیلی دوست داره اینطوریه که بعد هر مهمونی میاد میگه دیدی چقدر ...

ای بابا پس بگو تو اول مگه منو ندیدی اومدی جلو اصلا ازاین مقایسه خوشم نمیاد درسته خوب حرف میزنن و میپوشن ولی هرکی شخصیت خودشو داره اگه قراره هی منو مقایسه کنی ب جاریم میگفتی یکی مث خودشون میگرفتن برات ...یوقتا توام مث خودش تلافی کن

😂😂همین طوری بگم؟ بد نشه؟  من دیگه وااااقعا بدم اومده از این اخلاقش همین رفتارش باعث شده کم ک ...

نمی دونم.می خواید اینطوری نگید. یا از روانشناس بپرسید. والا شخصا نمی تونم بگم حتما این رو بگید یا اونو نگید.

نظر دادم و احتمالا خودم باشم چنین حرفی می زنم.

متوجه ام.درک می کنم منظورتون رو.

اینو چطوری بهش بگم☹️ حتی بین بقیه فامیلشون فقط ب اینا توجه می‌کنه مثلا میخاد بریم خرید عید می‌گفت او ...

اول از همه خودت باهاشون خیلی اوکی شو خیلی صمیمی باهاشون بخورد کن 

تا فکر نکنه باهاشون مشکل داری و نفهمه روشون حساس شدی 

یه مدت همش اینطوری برخورد کن دعوتشون کن باهم قرار بزارید دخترا برید بیرون به شوهرتم بگو که بفهمه چقد باهم خوبین 

البته حواست باشه زیاده روی نکنی میخوایم حساسیت روشون معلوم نشه 

بعد حالا وقتی این حس کردی میخواد تو زندگیت دخالتشون بده بهش بگو این یه چیز شخصیه یا مثلا تگه گف باهم بریم خرید بگو دوست دارم الان دوتایی بریم بعدا با اوناهم میریم 

یا سلیقه تو که بهتره این دفعه بریم با سلیقه شوهرم یا چمیدونم خودت دستت میاد دیگه 

ریز اخلاقای اوتا هم دستت میاد تو مدت رفت و امداتون میتونی بهترین عملکرد و داشته باشی 

فقط سعی کن زیرکانه عمل کنی