2777
2789
عنوان

فامیل همسر

464 بازدید | 32 پست

سلام عزیزان حالتون خوبه

خانواده شوهر من تقریبا زود به زود همو میبینند، شوهر من خونه یکی از برادرشوهرام بیشتر رفتو آمد می‌کنه، اینا هم دوتا دختر دارند که رابطشون با شوهر من خیلی خوبه جاریم هم خیلی قبول داره و دختر اولیشو چون هم تحصیلات خوبی داره و هم دختر زبون بازی هست بیشتر قبول داره، طوری که وقتی کاری داره باهاش مشورت می‌کنه ولی من اینطوری دوست ندارم، دوست ندارم درباره اتفاقات زندگیمون با اونا مشورت کنه، بنظرتون من چجوری رفتار کنم یا چی بگم بهش 

چندین بار هم گفتم و حرف زدیم یه چند وقت هیچی نمیگه ولی بعدش دوباره شروع میشه و رفت امدش زیاد میشه 

اینا هم طبقه پایین ما هستند نزدیکن زیاد میرن و میان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هیچجوری درست نشد دیگ باید فاصلتونو زیاد کنید

من باهاشون فاصله دارم ولی شوهرم نه نمی‌دونم چیکار کنم ک کمتر بره، کلا خیلی از این داداشش و بچه‌اش و زنش تعریف می‌کنه خیلی قبولشون داره

من باهاشون فاصله دارم ولی شوهرم نه نمی‌دونم چیکار کنم ک کمتر بره، کلا خیلی از این داداشش و بچه‌اش و ...

منظورم خونتون دور کنید .

وقتی قبولشون داره نمیشه هیچجوره جداش کرد مگ این ک خطایی ازشون ببینه از چشمش بیوفته و این ک اگرم تو چیزی بگی میگه داری حسودی میکنی و فلان ...ولی یروز خیلی خیلی جدی باهتش حرف ک بترسه 

منظورم خونتون دور کنید . وقتی قبولشون داره نمیشه هیچجوره جداش کرد مگ این ک خطایی ازشون ببینه از چشم ...

مثلا خیلی جدی بهش چی بگم چجوری باهاش حرف بزنم 

کلی دعوا هم کردیما😑ولی وقتی من هستم سرد برخورد می‌کنه با اونا وقتی من نباشم راحتر، 

ببین خیلی رفتار دید که ممکن بود از هرکس دیگه میدید از چشمش می‌افتاد طرف ولی اینو می‌گفت نه داداشمه و خودشو قانع میکرد

شوهرتون با دختر برادر اش مشورت می کنه؟! خب علتی داره؟! یعنی مثلا شاید با شما مشورت کرده و ایده ای دادی که خوب نبوده.یا مثلا تحصیلات دختر برادرش از شما بالاتره برای همین فکر کرده شاید مثلا تجربه یا علم اش تو یسری چیزا بیش تر از شماست.

مثلا خیلی جدی بهش چی بگم چجوری باهاش حرف بزنم  کلی دعوا هم کردیما😑ولی وقتی من هستم سرد برخورد ...

بشین بش بگو من ازاین رفتارت ناراحتم من توی زندگیتم نه اونا ..قرار نیست برا هر اتفاق زندگیمون خانواده داداشت باخبر بشن ...اتفاقی ک درمورد زندگی خودمونه رو چراباید با دختر داداشت مشورت کنی وقتی ک من خانم خونه و همسر توهستم ...بگو بااین رفتارات داری خودتو از چشمم میندازی .برادرته قبول خیلیم ادمای خوببن قبول ولی قرارنیست اسرار زندگی منو بدونن ...اگه قراره سرهرچی بااونا حرف بزنی درجریانشون بزاری من تو زندگیم احساس امنیت ندارم و نمیتونم اینطور زندگی کنم.بگو من همه چیمو پای این زندگی گذاشتم هرجور تو خاستی گوش دادم ولی تو برای حرفم ارزش قاعل نیسی جلوروم وانمود میکنی باهاشون سردی ولی میبینم پشت سرم باز مث قبلی باهاشون .کاش قبل ازدواج میگفتی استقلال تصمیم گیری نداری ....حالا انقدرم رک نگو با توجه و اخلاق شوهرت این حرفارو بزن

بشین بش بگو من ازاین رفتارت ناراحتم من توی زندگیتم نه اونا ..قرار نیست برا هر اتفاق زندگیمون خانواده ...

اگه ادمیه ک ب حرفات میشینه گوش میده یا یذره منطقی طوره بگو اینارو ...متاسفانه شوهر من منطقی نیست ..من اگ تو بگم هرجور ک دلش میخاد برداشت میکنه اهل اینجور حرفایی نیست .اگرم من اینجور حرف بزنم بدش میاد و چیز میگه

شوهرتون با دختر برادر اش مشورت می کنه؟! خب علتی داره؟! یعنی مثلا شاید با شما مشورت کرده و ایده ای دا ...

دختر برادرش یک سال از منم کوچیکتره حتی😑😑

از نظر تحصیلات من از اون بالاترین من لیسانسمو گرفتم اون تازه داره میخونه ولی خب از این دخترای زبون باز هست که اداش میشه همه چیزو بلده و همه چیو می‌دونه 

اصن از این بیشتر اعصابم خورده☹️☹️ آخه با اون مشورت کنه چرا

بشین بش بگو من ازاین رفتارت ناراحتم من توی زندگیتم نه اونا ..قرار نیست برا هر اتفاق زندگیمون خانواده ...

ببین وااااقعا همه اینا حرف دلمههههه وااااقعا کم و بیش هم یه کم اینارو بهش گفتما ولی شاید یکی دو ماه نبینتشون بعدش دوباره می‌ره پله اول😑و بنظرت دیگه چیا بگم ک روش تاثیر بذاره رفتارم با اونا چجوری باشه؟

اگه ادمیه ک ب حرفات میشینه گوش میده یا یذره منطقی طوره بگو اینارو ...متاسفانه شوهر من منطقی نیست ..م ...

هوووف از دست این مردا،، شوهر من اینارو خیلی دوست داره اینطوریه که بعد هر مهمونی میاد میگه دیدی چقدر قشنگ لباس پوشیده بودن دیدی چقدر قشنگ برخورد کردن دیدی فلان حرفشو چقدر قشنگ زد😑یعنی همه جوووره میشینه تعریف می‌کنه از اینا