2777
2789
عنوان

بابای بی....😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 39 پست
قربونِ تکوناش برم که وقتی نیم ساعت نمیزنه شروع میکنم عر زدن😂 آخه استرسهام تمومی نداره خواهر  ...

اره میدونم تاپیکاتو میخونم

توکل بخدا چیزی نیس

اسمش چی شد

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
قربونِ تکوناش برم که وقتی نیم ساعت نمیزنه شروع میکنم عر زدن😂 آخه استرسهام تمومی نداره خواهر  ...

امروز یهویی اومدی تو ذهنم .. خداروشکر ک نی نیت خوبه .. خودت استرس داری ک بماند ب منه هفت پشت غریبه هم استرس وارد میکنی  

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز یهویی اومدی تو ذهنم .. خداروشکر ک نی نیت خوبه .. خودت استرس داری ک بماند ب منه هفت پشت غریبه ه ...

آرسو بچه نداری؟

استرس دوران بارداری نباشه غیر طبیعیه؟

اره میدونم تاپیکاتو میخونم توکل بخدا چیزی نیس اسمش چی شد

اسم نداره هنوز😒

گاهی صداش میکنم شیطون خانم😓

باباش هم بهش میگه جوجه😓

مامانم هم همهء جملاتش رو با کلمهء دردت تو سرم شروع میکنه😒فکر کنم بعدا هم به همین اسم صداش کنه😒

.Pain🔥you made me a believer

امروز یهویی اومدی تو ذهنم .. خداروشکر ک نی نیت خوبه .. خودت استرس داری ک بماند ب منه هفت پشت غریبه ه ...

😂😂😂😂شرمنده😂😂😂😂

فدات بشم که به فکرمی ممنونم ازت عزیزم

آرسو بچه نداری؟ استرس دوران بارداری نباشه غیر طبیعیه؟

نبابا بچم کجا بود .. زوده هنو
عازه استرس ک هس .. مرضی خیلی این استرسو بروز میده ادم نگرانش میشه همش  

اسم نداره هنوز😒 گاهی صداش میکنم شیطون خانم😓 باباش هم بهش میگه جوجه😓 مامانم هم همهء جملاتش رو ب ...

ی نظر سنجی گذاشته بودی فک کردم قطعی شده

نبابا بچم کجا بود .. زوده هنو عازه استرس ک هس .. مرضی خیلی این استرسو بروز میده ادم نگرانش میشه همش ...

چندوقته ازدواجیدی

اسم نداره هنوز😒 گاهی صداش میکنم شیطون خانم😓 باباش هم بهش میگه جوجه😓 مامانم هم همهء جملاتش رو ب ...

مثلا    خانوم دکتر دردت تو سرم بهرامیییی

دردت تو سرم😢😢😢

مامانم خیلی بکار میبردن این اصطلاحو مرضی😔

یه جوری شدم پستتو خوندم....

خدا مامان و دختر جونتو حفظ کنه برات 

امین...

ی نظر سنجی گذاشته بودی فک کردم قطعی شده

نه بابا مسولیتش رو گذاشتم با پدرش آخه اصلا همکاری نمیکرد هر چی میگفتم میگفت به به همین خوبه همین رو بذاریم😒

منم در نهایت بش گفتم خودت میدونی و دخترت😀

دردت تو سرم😢😢😢 مامانم خیلی بکار میبردن این اصطلاحو مرضی😔 یه جوری شدم پستتو خوندم.... خدا ماما ...

اِوا ازگیل جونم نازنین مادرت مرحوم شدن؟؟؟؟😢

تو رو خدا منو ببخش

خدا روحمتشون کنه جاشون توی بهشت باشه انشالله😢

ناراحت شدم

اِوا ازگیل جونم نازنین مادرت مرحوم شدن؟؟؟؟😢 تو رو خدا منو ببخش خدا روحمتشون کنه جاشون توی بهشت با ...

سلامت باشی عزیزم

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

نهههههههههه گلکم نالاحت نشوووووو😙