2777
2789
....

جان

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

من قبلا لکنت نداشتم ولی از عوارض قرصام اینجوری شدم

یه جمله میخام بگم تو یه کلمه گیر میکنم چندبار تکرارش میکنم اعصاب خورد میشه واقعا و خیلی خجالت میکشم احساس میکنم اطرافیانم مسخرم میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی تحقیق کردم خیلی جاها رفتم فقط برای کودکانه که خیلی مساعل متوجه نمیشن من بزرگسالم فقط گفتن استر ...

نه من ابجیمو میبردم.بزرگساله بهش تمرین داد خیلی بهتر شد

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

منم از بچگی داشتم..سعی میکنم زمانی که حرف میزنم به نحوه حرکت لب و زبانم توجه کنم تا حواسم از روی لکن ...

وای اره وقتی حواسم به لکنتمه خیلیییی شدید میشه 

اصلا خسته میشم از حرف زدن بی جون میشم

.
اگه بهتر شدم تااخر عمرم دعات میکنم خیلی تحقیق کردم فایده نداشته اسمت چیه میخام یادت کنم سر دعاهام ...

عزیزم فاطمه ام .خیلی تمرین کن بایدخیلی تمرین کنی همیشه حرف میزنی کلمات وبکش کم کم ان شاء الله لکنت ازبین میره😃خیلی خوشحالم کردی گفتیی دعام میکنی اتفاقامحتاجم به دعا🥺دعاکنیدمشکل ام برطرف شه فاطمه 🥺ممنونم

وای اره وقتی حواسم به لکنتمه خیلیییی شدید میشه  اصلا خسته میشم از حرف زدن بی جون میشم

اره اصلا مشکل ما ترس از صحبت کردنه برای همین لکنت میکنیم..من تو تهران معلمم ولی سر کلاس لکنت ندارم چون پیش دانش اموزام ترسی از صحبت ندارم و اعتماد بنفسم بالاس..ولی جاهای دیگ...

عزیزم فاطمه ام .خیلی تمرین کن بایدخیلی تمرین کنی همیشه حرف میزنی کلمات وبکش کم کم ان شاء الله لکنت ا ...

فدات شم فاطمه جان حتما قربونت برم

ان شالله به بزرگی و شان صاحب اسمت گره از مشکلاتت باز بشه

.
فدات شم فاطمه جان حتما قربونت برم ان شالله به بزرگی و شان صاحب اسمت گره از مشکلاتت باز بشه

میگم نظرت چیه ما افراد دارای لکنت یه گروه تو ایتا بزنیم و هر روز تمرین کنیم باهم و به هم انگیزه بدیم؟

راست میگی؟ کجا بردیش اونایی که نوشتن گفتار درمانی کودکان ؟

به بخدا

من بچه ایلامم.

اره اونجایی که من میرفتم هم بزرگسال بود هم بچه.

به ابجی من تمارین صدا کشی داد مثل اااااااا ایییییییی اووووووو ایتطوری جلو آینه بعد تایم میگرفت برا خودش به دستور گفتار درمان هر جلسه بهتر میشد اللن خداروشکر خیلی بهترع خیلی

قبلنا توی یه کلمه گیر میکرد نمیتونستت بگه کلمه رو انگاری قلب من تیکه تیکه میشد خیلی بده خیلی

اره اصلا مشکل ما ترس از صحبت کردنه برای همین لکنت میکنیم..من تو تهران معلمم ولی سر کلاس لکنت ندارم چ ...

دقیقااااا افرین زدی تو خال

من پیش بعضی از ادما خیلی خوبم اما به قول تو جاهای دیگه افتضاح 

.