2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتار درمانی برو حتما شوخیش نگیر بعدا اعتماد به نفستو داغون میکنم امبدوارم ناراحت نشده باشی از حر ...

شوهر من موقع تند حرف زدن یجوری حرف میزنه .انگار لکنته.ولی کند نیست.زیادی تنده.پدرشوهرمم همبنجوریه.

اونم لکنت حساب میشه؟ درمان داره؟

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

زبونم میگیری قفل میکنم خیلی بده خیلی خیلی خیلی فقط گفتن اروم باش استرست زیاده همین

منم تکرار دارم..دو هفتس دارم ب طور جدی تمرین میکنم ولی بازم خیلی نوسان داره و گاهی استرس میگیرم😔خیلی بده

شوهر من موقع تند حرف زدن یجوری حرف میزنه .انگار لکنته.ولی کند نیست.زیادی تنده.پدرشوهرمم همبنجوریه. ...

والا نمیدونم دقیقا ولی اگه اذیتش میکنه یه سر برید گفتار درمان

اصلا خجالت نکشید من خودم خواهرمو میبردم

منو خواهرم دوقولوییم

فک کنین یه سرما خوردگیه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

یعنی کلماتو بکشم؟

عزیزم برو گفتار درمان با توجه به نوع لکنتت بهت تمارین صدا گذاری میده خوب میشی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

گفتار درمانی برو حتما شوخیش نگیر بعدا اعتماد به نفستو داغون میکنم امبدوارم ناراحت نشده باشی از حر ...

....

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....
ممنونم ازتون.میخوام برم.

خواهش میکنم.انشالله زودتر درمان شن

من از بچگی داشتم الان سیو خورده ای سالمه چی رو تمرین میکنی؟ چطوری

منم از بچگی داشتم..سعی میکنم زمانی که حرف میزنم به نحوه حرکت لب و زبانم توجه کنم تا حواسم از روی لکنت پرت شه و لکنت نکنم..یکم سخته ولی خب بهتر از لکنت های شدیدمه

عزیزم برو گفتار درمان با توجه به نوع لکنتت بهت تمارین صدا گذاری میده خوب میشی

خیلی تحقیق کردم خیلی جاها رفتم فقط برای کودکانه که خیلی مساعل متوجه نمیشن

من بزرگسالم فقط گفتن استرست کم کن

.