2777
2789
عنوان

خسته شدم از این همه تبعیض

140 بازدید | 13 پست

مامانم خستم کرده به داداشم کلمه ای حرف بزنیم گریه میکنه خیلی لوسه تا کوچک ترین حرفی بهش بزنیم میزنه زیر گریه و مامانمم منو محکوم میکنه امروزم بخدا داشت اذیت می‌کرد  فقط بهش یه تذکر دادم مامانم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت بخدا دیگه خسته شدم خب مگه به بچه بی ادب تذکر نمیدن آخه ؟

خب چرا مامانم اینطوری میکنه معتقده هرچقدرم زور گفت من کوتاه بیام مگه میشه تا یه کلمه اعتراض میکنمم میگه کاش خدا این یدونه پسرم نمیداد تو راحت میشدی بهم تهمت حسادت میزنه تو روخدا بگید مادر کدوماتون اینطورن چیکار کنم من چرا هر چی میگم مامانم یه چیز دیگه تعبیر میکنه یعنی مشکل از منه ؟

خب یعنی بچه هر کاری کرد چیزی نگیم یه کلمه حرف بهش زدم مامانم میگه این شیشه رو میکوبم تو صورتت

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

عزیزم همه مامانا اینطورین

پسر دوستن کاریشونم نمیشه کرد سعی کن اهمیت ندی بی خیال

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همه مامانا اینطورین پسر دوستن کاریشونم نمیشه کرد سعی کن اهمیت ندی بی خیال

آخه من از این دلم میگیره منو دشمن پسرش میدونه فکر میکنه من حسودی میکنم بخدا این کاراش دلمو آتیش نیزنه

نصیحت خواهرانه بهت بکنم؟ یا سعی کن دیگه اصلا برات مهم نباشه، یا خونت رو جدا کن

چون برعکس چیزی که فکر میکنی وحشتناککک تاثیر میذاره روت. داداشت چند سالشه؟ خودت چی؟

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

آخه من از این دلم میگیره منو دشمن پسرش میدونه فکر میکنه من حسودی میکنم بخدا این کاراش دلمو آتیش نیزن ...

میدونم مامان منم اینطوره اصلا هم درست نمیشه یا باید بی خسال شی یا دور شو اینطوری ققط خودت اذیت میشی

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
نصیحت خواهرانه بهت بکنم؟ یا سعی کن دیگه اصلا برات مهم نباشه، یا خونت رو جدا کن چون برعکس چیزی که فک ...

نمیشه خونه جدا کنم چون از لحاظ مالی مستقل نیستم کاش یکی بودپیشمون بین منو مامانم قضاوت می‌کرد اون فکر میکنه من دشمن داداشمم دارم حسودیشو میکنم بخدا خیلی ناراحتم میکنه این حرفا که منو به چشم یه آدم حسود میبینه یه تذکر یا حرفو پای حسادت میذاره خب بچه مگه نباید کنترل بشه؟

داداشم ۷خودم۲۱

میدونم مامان منم اینطوره اصلا هم درست نمیشه یا باید بی خسال شی یا دور شو اینطوری ققط خودت اذیت میشی

خیلی سخته بیخیال بودن کاش میشد جدا شد ازشون

می دونم 

منم توی خانواده مادریم هروقت تذکری چیزی میدادم مادربزرگم همش منو می کوبید..حالا این که خوبه تازه کارای اشتباه اونا هم میوفتاد گردن من، خودشون میدونستن اونا کار اشتباه کردن ولی منو دعوا میکردن تا مثلا در بزنن دیوار بشنوه ولی اونا نمیفهمیدن که،، فقط من اینجا ضربه میخوردم🙂حالا که الان بزرگ شدیم دیگه زیاد کاریم نداره ولی خب هنوز ناراحتی اون موقع ها هست، خیلی بد دردیه 🙂

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
نمیشه خونه جدا کنم چون از لحاظ مالی مستقل نیستم کاش یکی بودپیشمون بین منو مامانم قضاوت می‌کرد اون فک ...

حسودی به یه بچه ۷ ساله؟؟؟؟ چقدر مسخره

از این به بعد اصلا کاری نداشته باش باهاش تا فکر نکنه حسودی😑

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.