2777
2789
عنوان

به مردم خوبی نیومده والا😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 33 پست
میتونست محترمانه بگه ن اینکه دورم بزنه رفتار اون هیچ توجیهی نداره رسمن شده بودم مترسک خیمه شب بازیش

خجالت کشیده بنده خدا

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تند رفتی دوست عزیز چرا باید جای طرف جواب دوست‌پسرش رو بدی؟! 

خودش هعی گف چیبگم بهش؟

منم گفتم الان من اینو تایپ کنم واست هعی میخاد پشبندش بهت پیام بده میتونی طبق این پیام جوابش بدی؟؟؟ خب نمیتونست گفتم بده جواب اینو بدم میام بیرون

درولقع قصد من این بود این ب اون برسه

💛💚🧡
عزیزم تو اینطوری فککن

تو اینطوری فک کن چیه

اونم همینطوری فک میکرده دختر

چرا فک میکنی کارات و حرفات کلام مقدسه و حتما باید اجرا شه؟

درخواست شما نامعقول بوده، ایشون ناسپاسی نکرده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شما تند رفتی دوست عزیز چرا باید جای طرف جواب دوست‌پسرش رو بدی؟! 

استارتر دیگه خیلی جو‌گیر شده

والا روانشناس و پزشکش هم که اینقدر درس خوندن این همه ادعا ندارن 

چهارتا مطلب روانشناسی و ما هم میخونیم

اینقدر ادعا نداره که

ولی اینجوریش دیگه ندیدم بری به جای طرف جواب بدی😳

تو اینطوری فک کن چیه اونم همینطوری فک میکرده دختر چرا فک میکنی کارات و حرفات کلام مقدسه و حتما بای ...

ببین من بشدتتت متنفرم ازینکه یکی بیاد دورم بزنه اگه محترمانه میگفت دوست ندارم میگفتم باشه عب نداره احساس بدی بهش دست میده و میگذشتم

ولی اینکه هعیییی دورم میزدههه هعی دروغ تحویلم میداده بدم میاد واقعا واقعاااا از خودم خجالت کشیدم😐

💛💚🧡
استارتر دیگه خیلی جو‌گیر شده والا روانشناس و پزشکش هم که اینقدر درس خوندن این همه ادعا ندارن  ...

من ادعا ندارم فقطم ازین رفتارش ناراحت شدم ک ب بازیم داد خب عین ادم میتونست بگه ن 

💛💚🧡
عزیزم تو تا کجای زندگیش میخواستی بهش بگی چی بگه و کجا چطور صحبت کنه خیلی هم بهتر تموم شد شما ماهی نب ...

اعتماد بنفسش کم بود هعی گفتم بیا ی دوره برداریم گفت باشه بعد هیچکدومک انچام نمیداد من وقتم هدر میرق فقط ب این میگفتم

💛💚🧡
ببین من بشدتتت متنفرم ازینکه یکی بیاد دورم بزنه اگه محترمانه میگفت دوست ندارم میگفتم باشه عب نداره ا ...

خب اگر حس میکرد میتونه مستقیم بگه مستقیم میگفت عزیزدل من

اینم که خجالت کشیدی خیلی نشونه خوبیه باعث میشه دفعات بعدی روی کارات بیشتر فکر کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی