2777
2789
عنوان

به مردم خوبی نیومده والا😐😐

312 بازدید | 33 پست

با ی خانومه مجازی اشنا شدم بچه ی طلاقه با یکی بوده یارو زن داشته ازاین سوعه استفاده کرده اینم از لحاظ روحی داغون بود حالا ی پسره بهش پیشنهاد داده بود ، بلد نبود چطوری بدستش بیاره

من خیلییی دوره های روانشناسی شرکت کردم خیلیی کتاب خوندم از تجربه های دیگران استفاده کردم الان ۹۰ درصد راه شفای رابطه و میدونم درواقع فقط مدرکشو ندارم 

بعد بهش همینطوری از سر رفاقت اگاهی میرسوندم جوری ک هم اعتماد بنفسش حفظ شه هم اون پسر و ب طرز صحیح بدست بیاره

پسرا جذب شده تقریبا بعد یچی گفت منم بهش گفتم اکانتتو بهم بده جوابشو بدم الان چون نمیشه ک هعی بهت بگم تو بهش بگی اونکه نمیدونه ک با من داره چت میکنه ، من جواب درستو جای تو بدم بعد از اکانتت درمیام

وااای هعییی سرمو شیره میمالوند شمارشو داد بزنم بعد الکی میگف کد نمیاد😐😐😐ده بار من این شماره و زدم مگه میشه کد نیاد اخه ، بهش گفتم کد اومد از پیام رسان بفرس از قصد خودشو میزد ب اون راه

منم گفتم جهنم بابا معلوم میست فازت چیه بمن مربوط نیست خودت میدونی ازین ب بعد ب تو نمیشه خوبی کرد😏

چقدرر بعضیا نمک نشناسن

💛💚🧡

میشه بیاین تاپیک اخرم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفیق چنساله من اینجوری باهام رفتار کرد قطع ارتباط کردم 

میتونم درخواست بدم بهتون؟

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

عجب ادمی هستی

میخواستی بری توی اکانتش و حریم شخصیش

اونم نمیخواسته

از طرفی چون بهش لطف کرده بودی روش نمیشده مستقیم بگه

کمک کردن دیگه مجوز توی حریم شخصی یارو ورود کردن رو بهت نمیده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

درخواست شما اشتباه اومد عزیزم . نهایت نمیشد میگفتی سختمه نمیتونم دیگه همش منم جواب بدم بعد شما بدی. بعدش شما که مثل روانشناسی نگفتی تا کی میخوام جای این حرف بزنم تا کی میخوام جواب براش بفرستم برا اون بفریته؟

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

من برای دختر خالم کخ دوست صمیمیم بود خواستگار جور کردم بعد همش خوبیه پسرو گفتم چون میشناسمش بعد یه بار گفتم حواست باشه خیلی خوشبین نباش این عیبم داره ناراحت شد بثمن و آنفالو‌کرده و قهر کرده و با پسره میره و‌میاد به منم گفت تو کاری نداشته باش😂

شما تند رفتی دوست عزیز

چرا باید جای طرف جواب دوست‌پسرش رو بدی؟! 

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊