2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اول بگید اکس دقیقا کیه ؟  فرقش با کراش و پارتنر و.. چیه ؟ میخوام زبون دهه هشتادو بفهمم

و  منی  که اکس  رو  عکس  میخوندم  با  سواد  فوق لیسانس  از  بهترین  دانشگاه  کشور  و  رتبه  تک  رقمی 

چون  فکر  میکردم  املای اینا ضعیف هست 

نمیدونم  کجای دلم  بزارم  اینو

اول بگید اکس دقیقا کیه ؟  فرقش با کراش و پارتنر و.. چیه ؟ میخوام زبون دهه هشتادو بفهمم

منم دهه هشتادم تازه فهمیدم اینا چین

اکس ظاهرا کسی که قبلا عاشقش بودی وباهاش تو رابطه بودی ولی الان دیگه نیس

کراش کسیه که تو ازش خوشت میاد ولی خود طرف نمی‌فهمه 

پارتنر یعنی کسی که الان باهاش تو رابطه ای 

تموم شد😂😂😂

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

پارتنر یعنی دوست فعلی که باهاش در ارتباط هستن

کراش یعنی کسی که دوستش دارن ولی طرف نمی دونه خودش

اکس هم کسی که قبلا باهاش دوست و در ارتباط بودن اما در حال حاضر ارتباطشون تموم شده و دیگه دوست نیست

خودم بعد کلی تلاش اینا اطلاعات رو جمع آوری کردما😂😂

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
مگه تاریخ عقد رو گفت؟

منم سوال پرسیدم از استارتر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792