2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناراحت نیستم بیشتر خندم میگیره ازش  اخه دقیقا رفته با اونی ازدواج کرده که هردومون موقعی که باه ...

تجربه ثابت کرده پسرا بد کسی رو بگن یعنی بهش فکر میکنن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
به نظرم نرو اذیت میشی 🥺 اون روز با دوستات برو بیرون حسابی دورت رو شلوغ کن سعی کن بهت خوشبگذره یا ی ...

مامانم اصرارم میکنه که برم چون میگه از روی لج و لجبازی با من رفته با این دختره اگه نرم فک میکنه واسم مهم بوده

مامانم اصرارم میکنه که برم چون میگه از روی لج و لجبازی با من رفته با این دختره اگه نرم فک میکنه واسم ...

اگر بتونی عادی باشی خوبه چون ناخودآگاه ممکنه حالات چهرت یا نگاهت عوض شه نشی مصداق رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون 😂

ولی به نظرمن خودت از حرف مردم مهمتری ، توان و ظرفیت وجودی خودت رو در نظر بگیر اگر در خودت میبینی که توی مراسم باشی برو 

من خودم در توان روحی خودم نمیدیدم که بخوام تومجلسی برم که کسی بجز من کنارشه 

خودت و روحیاتت رو در نظر بگیر که از همه مهمتری