2777
2789
عنوان

از پدر و مادرم متنفرم .میدونین چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 17 پست

الان من یه چیزی برات تعریف می‌کنن بعد شما بگو صلاح این برای من کجاست تا از ننم متنفر نباشم

من دختر دومم و یه خواهر بزرگتر دارم تا الان که ۲۹ سالمه هرچی خواستگار آمده و یه سری‌ها علنی اسم منو آوردن یا رد کرده خودش یا برده برای خواهرم ، توی سن ۲۷ سالگی یه خواستگار دوستم بهم معرفی کرد یعنی از دستت این زن خارج بود نمی‌تونست خودش رد کنه ، بیا ببین چه علم شنگه‌ای به پا کرد ، تو بی‌خود کردی خواهر بزگتر داری تو نزاشتی اون ازدواج کنه تا خودت زودتر بری و.... که اصلا جوری شد که اون طرفم کنسل شد ، دیگه امسال بم خیلی فشار آمد و کلی باهاش دعوا کردم و حقی که ازم ضایع کرده بهش گفتم،  گردن نمی‌گرفت و.... 

حالا تو بگو این زن دقیقا چجوری صلاح منو می‌خواد و من نباید ازش متنفر باشم ؟؟؟؟؟؟!!!

کارشناس ورانشناس چندروزپیش گفت ازجملات درشاءن استفاده کنید مثلانگیدنروماده به انسان نروماده مختص ح ...

جدی می فرمایید

بعضی مردا لیاقت نر گفتن هم ندارن زیادشون هم هس

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی می فرمایید بعضی مردا لیاقت نر گفتن هم ندارن زیادشون هم هس

اوکی

نرخوبی گیرت بیاد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣