2777
2789
عنوان

از پدر و مادرم متنفرم .میدونین چرا؟

621 بازدید | 17 پست

خیلیامون تا حالا به تاپیک های این مدلی برخوردیم که از خانواده هاشون متنفرن .چرا؟چون نذاشتن عشقشون بیاد خواستگاری ،نذاشتن با فلانی برن بیرون و ...

بچه ها ازتون خواهش میکنم نکنید این کار هارو هم خودتون هم خانوادتون رو عذاب ندید

پدر و مادرا همیشه صلاح بچه هاشون میخوان

تا حالا شده که خانوادت بگن فلان کارو نکن ولی تو انجامش دادی و ضررش رو دیدی؟

دخت شیرازی🥹💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان یه دختر ۱۸ ساله زخم خورده ک بخاطر عشق تو روی مادرم وایسادم میگم نکنید نکنید ک تهش پشیمونیه هیچچچ کس هیچ کسسس پدر مادر نمیشه هیچ کس خانواده نمیشه...

بزرگترین اشتباه ب خاطر یه پسر تو روی خانواده وایسی و اون پسر تهش بعت بگه تو خودتو میکشتی برای من ب خاطر من ب مامانت بی احترامی کردی 

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

نه

من حرفشون روگوش نکردم

اگرمیکردم بدبخت میشدم😁😂🤣🤣🤣🤣

خودشون هم همیشه میگن،چه خوب حرفمون روگوش نکردی

وگرنه دستی دستی توروبدبخت میکردیم بخاطردیگران

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

پدر و مادر ها همیشه صلاح بچشونو میخوان بله اما بعضیاشون اصلا بلد نیستن صلاح بخوان 

بعضیاشون فکر میکنن فقط چیزی که خودشون فکر میکنن درسته و ندونسته مارو نابود میکنن:) 

شعار نمیدم، چرت و پرت نمیگم، نمیگم هر پدر و مادری بده بحث خوده اون شخصه که چطور آدمی باشه 

هرکسی واقعا بچه داری بلد نیست 

و من خیلی دلم پره:) 

اینقدر بدم میاد بخاطر به نر بی ارزش‌پدر و مادرشونو عذاب میدن

کارشناس ورانشناس چندروزپیش گفت ازجملات درشاءن استفاده کنید

مثلانگیدنروماده به انسان

نروماده مختص حیوانات هستش

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

خانواده ام با اصرار چندین بار می گفتن یه کاریو بکن

هر بار انجام ندادم کلی سود کردم

و بالعکس یه بار به حرفشون گوش دادم و ضرر کردم🙂

ضربه های بدی بهم زدن که به خاطرش سالها زمان با ارزشم رو سر افسردگی از دست دادم

ولی خب متنفر نیستم دوستشون دارم

من با خودم کنار اومدم

اما بدون پدر و مادر خیلی جاها عقلشونو می دن دست مردم

آره صلاحمونو می خوان ولی ضربه می زنن آخرشم گردن نمی گیرن تو می مونی و مشکلات جدید

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

احتمالا سنت کمه ولی پدر مادر باید دانا باشن و خیلی کم هست.اکثر خانواده های ایرانی خودشون راه درست زندگی رو بلد نیستن بچه رم نابود میکنن.به جراعت میتونم بگم هر بچه ای خوشبخت شد پدر و مادرش عاقل بودن هرکیم نابود شد از نادونی پدر و مادرش بوده.دیگه شاانسه تو چهدخانواده ای بدنیا بیای