2777
2789
عنوان

اسکرین شات ...دخترا بیاید بگید چی بگه در جواب📷

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیاید گذاشتم

ببین من با مامانش خاهرش کل خونوادشم حرف زدم قصد جدی بود 

مامانش ک زنگ میزد اول حال منو میپرسید بعد حودشو 

وقتی میرفتم گریه میکرد و میگفت نرو ولی 

وقتی تو رابطه وقت کافی برای هم دیگه قائل نشید تومنی نمی ارزه تو همش منتظر پیام باشی اون بگه نمیشه یا یهو با دوستاش بیرون باشه اصلا هیچی نگو چون تحریک میشه بیشتر اصرار ب موندن کنه بیخیال باش و جواب نده خودش کم کم میفهمه از چشت افتاده

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره
ولی فکر نکن دوباره پیام نمیده دوباره چند وقت دیگه میاد تا بازیو ادامه بده  حواست باشه

😂😂الانم هست فقط دیگ کاری باهم نداریم یعنی من پیام نویدم اونم نمیده بده هم فرقی راجب من نمیکنه چون برام مهم نیس

گذاشتم دوباره

موفق باشی دخترره رو میدونم از صد تا فحش بدتره پسره هم داره بهونه میاره من اگه بودم میگفتم خیلیم خوب و دیگه اصلا جواب نمیدادم واسه پسر فقط باید ناز کرد هرچی ایراد بگیری پیگیر باشی کنسلی واسشون

اون اصلا عین خیالشم نیست ک دوستت چی میگه بیخود خودتونو خسته نکنین 😂 فقط بگه باشه موفق باشی و دیگ پ ...

کامنتاتون راخوندم. عالی نظردادید. منم کات کردم وابسته بودم بهش ولی عین خیالش نبود. چقدرعوضی شدن مردا. چیکارکنیم پیگیرمون بشن؟

کامنتاتون راخوندم. عالی نظردادید. منم کات کردم وابسته بودم بهش ولی عین خیالش نبود. چقدرعوضی شدن مردا ...

عزیزم شما خودتو دوس داشته باش عاشق خودت باش پیگیر خودت باش بخدا فقط خودتو خداته ک پایبندته ادما حتی اگ عاشقت باشن ی روزی اجبارا میرن و تنهات میزارن وابسته ب هیچ کسی نباش ازادانه زندگی کن اونوقت میبینه همه چی ب سمت تو میاد ولی تو دیگ بی نیازی