واقعا حرصم میگیره از کاراشون دیروز داشتم تنهایی میرفتم خونه بعد یه پسره ی بی شعور گفت بابات چی ساخته منم گفتم شماره ی مامانتو بده تا برا اونم بسازه ......اومد سمتم فرار کردم اون بیکارم اومد دنبالم شانس آوردم یکی اونجا بود منو از دست پسره ی روانی نجات داد
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من خیلی وقته ندیدم کسی تیکه بندازه تو خیابون قدیمی شده!
بعد دخترم اینجوری جوابشو بده😐😂
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
وای ما با دوستم شب ولادت امام زمان بیرون بودیم ساعتای۹,۱۰شب بودیم چند سال پیش بعد یک موتور افتاد دنبالمون ورداشت بهمون تیکه انداخت اینا بعد کوچه هم خلوت منم ورداش بهش فوش مادر دادم اونم تا در خونه دوستم اومد یعنی از ترس دست پامون میلرزید فقط