سال سومم خیلی تلاش کردم خیلی صبح تا شب تلاش کردم و خوندم
اخرش درصدام از کنکور پارسالم بدتر شد:)💔
خیلی شرمنده مادر و پدرم خیلی...💔😔
برای حال دلم دعا کنید ممنون میشم 🙏
«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
گاهی بعضی چیزها ب صلاح ادم نیست شاسد شما یه آینده ی درخشان تر غیر از کنکور داری
قلبم گرفته من فیزیو میخواستم حتی پرستاری خودگردانم نمیارم 💔😔
نمیدونم به احتمال زیاد نه واسه تیر میخونم و تمام مگه نمیگفتن هرکی تلاش کنه نتیجشو میبی ...
تاپیک آخرم بیا
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
میشه درصداتونو بگید؟ من سال چهارمم هست که کنکور دادم
واسه معلمی سی
زیست هیفده 💔😭
حالم بد شد بقیه رو ندیدم 💔😔