2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته اینهمه تلاش کردم 💔

260 بازدید | 20 پست

سال سومم خیلی تلاش کردم خیلی صبح تا شب تلاش کردم و خوندم 

اخرش درصدام از کنکور پارسالم بدتر شد:)💔

خیلی شرمنده مادر و پدرم  خیلی...💔😔

برای حال دلم دعا کنید ممنون میشم 🙏

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

درکت میکنم 

چیکار میخوای بکنی؟ میمونی بازم؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم  چیکار میخوای بکنی؟ میمونی بازم؟

نمیدونم به احتمال زیاد نه 

واسه تیر میخونم و تمام 

مگه نمیگفتن هرکی تلاش کنه نتیجشو میبینه؟💔😔

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
بنظرت چی قبول میشی امسال؟

نمیدونم تیر رو باید بدم ببینم چی میارم 💔

میشه درصداتونو بگید؟

من سال چهارمم هست که کنکور دادم 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
گاهی بعضی چیزها ب صلاح ادم نیست  شاسد شما یه آینده ی درخشان تر غیر از کنکور داری

قلبم گرفته من فیزیو میخواستم حتی پرستاری خودگردانم نمیارم 💔😔

نمیدونم به احتمال زیاد نه  واسه تیر میخونم و تمام  مگه نمیگفتن هرکی تلاش کنه نتیجشو میبی ...

تاپیک آخرم بیا

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

میشه درصداتونو بگید؟ من سال چهارمم هست که کنکور دادم 

واسه معلمی سی

زیست هیفده 💔😭

حالم بد شد بقیه رو ندیدم 💔😔

قلبم گرفته من فیزیو میخواستم حتی پرستاری خودگردانم نمیارم 💔😔

حق داری ناراحت باشی درک میکنم 

ولی مگه دنیا به اخر رسیده؟ 

تازه هنوز کنکور تیر هم هست و پنجاه درصد هم معدله

هنوز هیچی تموم نشده ک این جور خودتو باختی 

پاشو خودتو جمع و جور کن و بخون برای کنکور تیر