جدیدا همه دخترا بجای درس رفتن به دانشگاه شوهر دارن جدی یه بار تایتیک دیدم دختره 17ساله دوسال ازدواج کرده اسم بچشو داره انتخاب میکنه ماهم درگیر امتحان نهاییی اون داره اسم بچشو انتخاب میکنه؟
تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
12ساعت نمیتونی کی غذا درست میکنی همسرت ازت توقع رابطه داره قطعا و تو زمان از دستت میدی& ...
هنوز که دانشگاه نرفتم عزیزم، دبیرستان درس ها سنگین تره و وقت بیشتری لازم داره نسبت به دانشگاه ، من وقتی دانشگاه قبول شم میرم خونه خودم و واحد و ها و درسامو طوری تنظیم میکنم که به همه چی برسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
غیر ممکن بود که الان انجام نمیدادم ،پس ممکنه که انجام میدم ،،، اکثر دختر ها طرز فکر شمارو دارن که یا ازدواج میکنن و دیگه درس نمیخونن و با ازدواح نمیکنن تا دریشون تموم سه و سنشون میره بالا ، و اینکه ما همه مینالیم چقدر ین ازدواج چقدر رفته بالا و چقدر فساد زیاد شده دقیقا منشاء همین طرز تفکرِ
ولی ادم باید خوشبخت باشه که خاستگار شوهر داشته باشه.... والا من که نداشتم م ...
قطعا تو سرنوشت هم بودین که به هم رسیدین ، من هم با وجود مخالفت خانوادم برای ازدواجم تو سن کم، اما خودم انتخاب کردم ، گاهی وقتا انتخاب اشتباه نیست شاید که به تلاش بیشتری نیاز داره اون رابطه ، نا امید نشو و بجنگ ، هیچ وقت اوضاع خود به خود تغییر نمیکنه و بهتر نمیشه
من آرمان های خودمو دارم و به نظرم بهترین کارو کردم و از این درگیری هم راضی ام ، همه ما انسان ها راحت طلبیم و یه زندگی آروم و بدون تلاش و سختی و پستی بلندی میخوایم ، ولی اینطوری نیست