2789
عنوان

چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست
امیدوارم  توهم دعا کن من حداقل دولتی بیازم  البته من هیچی نخونده بودم این شد درصدی  ...

انشالله که قبول میشی ولی تایم درس خوندتو بیشتر کن

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

12ساعت نمیتونی  کی غذا درست میکنی  همسرت ازت توقع رابطه داره قطعا و تو زمان از دستت میدی& ...

هنوز که دانشگاه نرفتم عزیزم، دبیرستان درس ها سنگین تره و وقت بیشتری لازم داره نسبت به دانشگاه ، من وقتی دانشگاه قبول شم میرم خونه خودم و واحد و ها و درسامو طوری تنظیم میکنم که به همه چی برسم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشالله که قبول میشی ولی تایم درس خوندتو بیشتر کن

نمیخوام امید الکی بهم بدی اگه نمیشم بگو 

میخوام برسونم به روزی ۱۰ ساعت

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
مردی که😶

قسمت مشکی رنگ اول امضام خونده بشه لطفا. 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
هنوز که دانشگاه نرفتم عزیزم، دبیرستان درس ها سنگین تره و وقت بیشتری لازم داره نسبت به دانشگاه ، من و ...

ولی  ادم باید خوشبخت باشه که خاستگار  شوهر داشته  باشه.... 

والا من که نداشتم من نامزدم  انتخاب خودمم بود ولی..... 

اشتباه انتخاب کردم

خب بازم  مدرسه باید  مبرید این کار غیر ممکنه

غیر ممکن بود که الان انجام نمیدادم ،پس ممکنه که انجام میدم ،،، اکثر دختر ها طرز فکر شمارو دارن که یا ازدواج میکنن و دیگه درس نمیخونن و با ازدواح نمیکنن تا دریشون تموم سه و سنشون میره بالا ، و اینکه ما همه مینالیم چقدر ین ازدواج چقدر رفته بالا و چقدر فساد زیاد شده دقیقا منشاء همین طرز تفکرِ

غیر ممکن بود که الان انجام نمیدادم ،پس ممکنه که انجام میدم ،،، اکثر دختر ها طرز فکر شمارو دارن که یا ...

خب ببین ما درس مبخونیم دانسگاهمون تموم بشه ازدواج میکنبم وقتی که کار داریم  

خیلی راحت.... 

ولی  ادم باید خوشبخت باشه که خاستگار  شوهر داشته  باشه....  والا من که نداشتم م ...

قطعا تو سرنوشت هم بودین که به هم رسیدین ، من هم با وجود مخالفت خانوادم برای ازدواجم تو سن کم، اما خودم انتخاب کردم ، گاهی وقتا انتخاب اشتباه نیست شاید که به تلاش بیشتری نیاز داره اون رابطه ، نا امید نشو و بجنگ ، هیچ وقت اوضاع خود به خود تغییر نمیکنه و بهتر نمیشه

قطعا تو سرنوشت هم بودین که به هم رسیدین ، من هم با وجود مخالفت خانوادم برای ازدواجم تو سن کم، اما خو ...

بیشتر خودتو درگیر کردی 

بنطرم اشتباه کردی

بیشتر خودتو درگیر کردی  بنطرم اشتباه کردی

من آرمان های خودمو دارم و به نظرم بهترین کارو کردم و از این درگیری هم راضی ام ، همه ما انسان ها راحت طلبیم و یه زندگی آروم و بدون تلاش و سختی و پستی بلندی میخوایم ، ولی اینطوری نیست

من آرمان های خودمو دارم و به نظرم بهترین کارو کردم و از این درگیری هم راضی ام ، همه ما انسان ها راحت ...

انشالله  زندگبت خوش باشه ما که از این شانسا نداریم