جدیدا همه دخترا بجای درس رفتن به دانشگاه شوهر دارن جدی یه بار تایتیک دیدم دختره 17ساله دوسال ازدواج کرده اسم بچشو داره انتخاب میکنه ماهم درگیر امتحان نهاییی اون داره اسم بچشو انتخاب میکنه؟
تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خود من ۱۶ ازدواج کردم به خاطر فرار از دست پدر مادرم و واقعا خاک بر سرم که فکر میکردم با ازدواج مشکلم حل میشه!
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
نمیشه که قضاوت کرد خود من ۱۶ ازدواج کردم به خاطر فرار از دست پدر مادرم و واقعا خاک بر سرم که فکر می ...
ببنظرت من زندگبم خوبه من فقط دارم تحملشون مبکنم حتی منم خاستم همین راه پیش بگیرم اما نامزد ک داشتم از خانوادم بدتر بودنن پس تصمیم عوض شد که دانشگاه شهر دیگ قبول بشم. و برم خابگاه با دوستام بکذرونم البته اگه نیاین عین کنه دنبالم
تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ببنظرت من زندگبم خوبه من فقط دارم تحملشون مبکنم حتی منم خاستم همین راه پیش بگیرم اما نامزد ک داشتم ا ...
بهتون حق میدم
اکثر دخترای ایرانی از دست پدرمادرشون اسایش نداشتن و ندارن....
باز خوبه راه اشتباهی رو پیش نگرفتین
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵