2789
عنوان

چرا

158 بازدید | 27 پست

جدیدا همه دخترا بجای درس رفتن به دانشگاه شوهر دارن  جدی یه بار تایتیک دیدم دختره 17ساله دوسال ازدواج کرده  اسم بچشو داره انتخاب میکنه ماهم درگیر امتحان نهاییی اون داره اسم بچشو انتخاب میکنه؟ 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیشه که قضاوت کرد

خود من ۱۶ ازدواج کردم به خاطر فرار از دست پدر مادرم و واقعا خاک بر سرم که فکر میکردم با ازدواج مشکلم حل میشه! 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
عزیزم  موفق بلشی نهایی جیکار کردی

۱۴۰۰ تموم شدم همش ۱۸/۷۵ به بالا 

ریدممممممم ریدممممممم 

دانشگاه پیام نور هم منو گردن نمیگیره فک کنم

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
نمیشه که قضاوت کرد خود من ۱۶ ازدواج کردم به خاطر فرار از دست پدر مادرم و واقعا خاک بر سرم که فکر می ...

ببنظرت من زندگبم خوبه من فقط دارم تحملشون مبکنم حتی منم خاستم همین راه پیش بگیرم اما نامزد ک داشتم از خانوادم بدتر بودنن پس تصمیم  عوض شد که دانشگاه  شهر دیگ قبول بشم.  و برم خابگاه با دوستام بکذرونم البته اگه نیاین عین کنه دنبالم

۱۴۰۰ تموم شدم همش ۱۸/۷۵ به بالا  ریدممممممم ریدممممممم  دانشگاه پیام نور هم منو گردن ...

فکر کردم 12ام 

نهایی خیلی الان سخت غیر استانداره 

اگه بیای سوالاشو ببینی مخت هنگ میکنه من به معدل 16راضی ام دعا کن کمتر نشه

من هم هم امتحان نهایی دارم میدم و هم ازدواج کردم و به نظرم این عقیده که درس و همسر باهم در منافات ا ...

ههردو کنار هم شما رپزی 12ساعت میتونید بخونید با وجود همسر؟ 

ببنظرت من زندگبم خوبه من فقط دارم تحملشون مبکنم حتی منم خاستم همین راه پیش بگیرم اما نامزد ک داشتم ا ...

بهتون حق میدم

اکثر دخترای ایرانی از دست پدرمادرشون اسایش نداشتن و ندارن.... 

باز خوبه راه اشتباهی رو پیش نگرفتین

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بهتون حق میدم اکثر دخترای ایرانی از دست پدرمادرشون اسایش نداشتن و ندارن....  باز خوبه راه اشت ...

حداقل  از دستت ادم بددل راحت شدم اینقدر دوسش داشتم فکر میکردم خوشبختم میکنه هم اینکه همچی حدی شده روی خودشو نشون دادپ

واقعا شاید باورت نشه ولی میخونم، و گاهی اوقات اگه همسرم کنارک نباشه انگیزه درس خوندن ندارم

12ساعت نمیتونی  کی غذا درست میکنی 

همسرت ازت توقع رابطه داره قطعا و تو زمان از دستت میدی 

تو یه زمانی باید به کارخونه اختصاص بدی 

تمرکز لازم نداری 

فکر کردم 12ام  نهایی خیلی الان سخت غیر استانداره  اگه بیای سوالاشو ببینی مخت هنگ میکنه م ...

امیدوارم 

توهم دعا کن من حداقل دولتی بیازم 

البته من هیچی نخونده بودم این شد درصدی 

فعلا روی ۳ ساعت شروع کردم به نظرت به تیر میرسم؟

ژیان میخوام شرکت کنم 

سهمیه ۵ درصد هم دارم 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
واقعا شاید باورت نشه ولی میخونم، و گاهی اوقات اگه همسرم کنارک نباشه انگیزه درس خوندن ندارم

و ببخشید شما مدذسه نمیرید اگه دوزادهمی باشید  خب همه تایمتون میره واقعا  نمیشه و نمیتونست