2777
2789
عنوان

چرا انقد خاله هام با من بدن؟

174 بازدید | 33 پست

سلام

خیلی ناراحتم💔

چند وقت پیش یعنی حدود چند ماه پیش خالم بهم گفت شبیه مومویی چون لبامو ژل زده بودم 

البته فقط اونا میگن زشت شدم

بعد همین چتد روز پیش اون یکی خالم گفت شبیه مومویی 

دوباره امروز بچه خالم بهم همین حرفو زد

بعد مامانم که همیشه حامی و پشتیبان ایناس میگه اتفاقی بوده اینا پشت تو حرف نمیزنن

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بگو شما هم شبیه 💩خورین

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو شما هم شبیه 💩خورین

هیچکسو ندارم پشتیبانم باشه توی همچین شرایطی

الانم نشستم توی اتاقم دارم گریه میکنم خسته شدم از این زندگی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کتف چپ برای همین روزهاست  قرار نیست تو با حرف کسی زبیا یا زشت بشی دخمل

نشستم توی اتاقم فقط دارم گریه میکنم 

من اگه کسی به دخترم همچین حرفی بزنه اسمشو نمیارم

شاید پیش خودشون میکن شوخیع

شوخیه که بشینی قیافه یکی رو مسخره کنی؟

هیچکسو ندارم پشتیبانم باشه توی همچین شرایطی الانم نشستم توی اتاقم دارم گریه میکنم خسته شدم از این ز ...

از حسادته

متاسفم ک مادرتم مث مادر من نمیدونه اولویت زندگیش بچه هاشن ن فک و فامیل

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

دایورتشون کن ب چپت

خیلی حالم بده 

انقد گریه کردم دیگه نمیتونم حرفی بزنم

هیچکسو ندارم حامی و پشتیبانم باشه

نشستم توی اتاقم فقط دارم گریه میکنم  من اگه کسی به دخترم همچین حرفی بزنه اسمشو نمیارم

این حرفایی که گفتن ارزش حتی یه دونه اشک ام نداره بلندشو صورتتو آب بزن تا چشمات پف نکنن از این به بعدم خواستن چیزی بگن بگو تو اتاقم آیینه دارم میبینم هرموقع ازتون نظر خواستم اضهار نظر کنین با یه عده باید عین خودشون رفتار کرد 

از حسادته متاسفم ک مادرتم مث مادر من نمیدونه اولویت زندگیش بچه هاشن ن فک و فامیل

یا فقط دارم توی آینه نگاه میکنم آخه من هیچیم شبیه به مومو نیست چرا اینا اینطوری میکنن

هیچکسو ندارم پشتیبانم باشه توی همچین شرایطی الانم نشستم توی اتاقم دارم گریه میکنم خسته شدم از این ز ...

ببخشا خیلی غلط کردن 

مشخصه پشت سرت حرف میزنن وگرنه چرا همشون میگن مومو اتفاقی نیست توام ازشون ایراد بگیر بنظرم حسودیشون میشه

💗
این حرفایی که گفتن ارزش حتی یه دونه اشک ام نداره بلندشو صورتتو آب بزن تا چشمات پف نکنن از این به بعد ...

همش میگم نکنه واقعا زشتم و اینا حق دارن بگن