2777
2789

من اونقدر نه چون اونقد که میخام پشتم نیست باهام تفاهم نداره  میگم فلانی (خانوادش) اینکارو کرد یا اینو گفت سکوت میکنه  و بهشون محبت میکنه برای همین کلا روحم ریخته بهم...  مگ زن و شوهر نباید هم دل باشن؟ 😞روحم خستس خیلی خیلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ انسانی زندگیش کامل بر وفق مراد نیست.‌...من از همسرم کامل راضی هستم چون برام یک همسر عالی وهمه چیز تموم هست یعنی همون چیزی ک میخاستم اما خب بچمون مشکل داره و دغدغه وغصه داریم

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

نباید راجع به خانوادش بگی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم فک کن دو نا آدم از شخصیت تا تربیت همه چی باهم متفاوتن هر کار کنی نمیشه باور کن اونا ام راضی نیستن

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

دلایلت برا عدم رضایت منطقی نیست عزیزم .. مردا کلی نگرن و چیزایی که برا ما مهمه و بهش توجه میکنیم برا اونا مهم نیست ... 

من خودم ناراضی نبودم ولی ناراضیم کرد اتفاقا ایقد خوش خوشانم بود به همه توصیه میکردم ازدواج کنن ولی تو زرد از اب در اومد 

دیشب بهش میگم من روحم خسته اس،  حالم خوب نی،  میگه باشه😑

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

من ازهمسرم راضیم 

مثلا بهش بگم مادرت اینو گفت و اینا میگه که اونا خوبی مارو میخوان مامان خودتم همچین حرفی زده بود ناراحت نمیشدی پس از مامان منم ناراحت نشو  و بنظرم درست هم نیگفت مادرشدهرم زن خوبیه

درکل  گله و شکایت خیلی کار بدیه حرمت همسرتو میشکنه

شما  دو راه داری یا همونجا جواب بده محترمانه یا با لبخند سکوت کن و یه سری کارارو بگو مثلا مامانت چه دل مهربونی داره امروز درباب نصیحت بهم اینو گفت از این در وارد شو بهتر جواب میده جند بار اینکارو کنی وقنی از یه چیزی شکایت کنی بیشتر اهمیت میده...

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️