2777
2789
عنوان

خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 33 پست
من 16 سالمه آپنه گرفتم شاید تو خواب نفسم قطع شه نفهمم کلیم از شدت زجری که دیگران دادنم و مشکلات زندگ ...

منم ولوودینیا و فیبرومیالژیا دارم اولی سوزشا وحشتناکی تو ناحیه تناسلی میده انگار فلفل و اسید پاشیدن روش دومی هم دردا وحشتناک تو مفاصل که انگار دارن استخوناتو خورد میکنن 

من نه میتونم ازدواج کنم نه رانندگی کنم نه سرکار برم دیگه چطوری امید داشته باشم برا زندگی ؟ خدا چطور می‌تونه این زجرارو ببینه و هیچ کاری نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودکشی؟؟؟ چرا می خوای زندگی اون دنیات رو خراب کنی  یعنی فقط تو داری سختی می کشی  هر وقت ...

خیلی ممنون ولی دوتا بیماری لاعلاج و زجرآور دارم دیگه نمیتونم این همه فشارو تحمل کنم از بس گریه میکنم تو سرم میسوزه انگار آبجوش ریختن تو سرم بیماری هامم که وحشتناک زجرآوره 

نه میتونم ازدواج کنم نه رانندگی کنم نه سرکار برم این پس چه زندگیه

خیلی ممنون ولی دوتا بیماری لاعلاج و زجرآور دارم دیگه نمیتونم این همه فشارو تحمل کنم از بس گریه میکنم ...

درکت می کنم عزیزم 

ناراحت نباش خواست خدا برای شما این بوده ولی اینو مطمئنم زندگی خوبی رو در پیش دارید 

گریه کردن راه چاره نیست 

امید داشته باش

زندگی در این دنیا بی ارزشه پس برای اون دنیا خودت تلاش کن 

درکت می کنم عزیزم  ناراحت نباش خواست خدا برای شما این بوده ولی اینو مطمئنم زندگی خوبی رو در پی ...

چرا خواست خدا باید زجرکشیدن یه آدم باشه مگه خون بقیه بنده هاش از ما رنگین تر بوده چرا بعضیا سالمن و راحت می‌خوابن ولی بعضیا باید زجر بکشن مگه تو این زندگی چکار کردم که حقم اینه 

این بی عدالتیه خدا چطور میخواد جواب این همه زجرکشیدنو بده بعد طلبکار بشه چرا خودتو کشتی ؟ 

چرا خواست خدا باید زجرکشیدن یه آدم باشه مگه خون بقیه بنده هاش از ما رنگین تر بوده چرا بعضیا سالمن و ...

الان داری زجر می کشی ولی روز قیامت عذابت از ما ها کمتره

تو دلیل داری بگی ولی ما هیچی نداریم 

ما بیشتر باز خواست میشیم 

بعدشم همه ما مشکل داری شما جسمی یکی روحی یکی مالی 

یکی دیگه هم جسمی 

من واقعاً نمی دونم حکمت خدا برای شما چیه اما از خدا نا امید نشو 

منم ولوودینیا و فیبرومیالژیا دارم اولی سوزشا وحشتناکی تو ناحیه تناسلی میده انگار فلفل و اسید پاشیدن ...

منم مثل شما 

تحت تاثیر این عوامل 

نمیدونم نمیدونم چرا 

شاید نفرینم کردن 

من تو چند سال خیلییییییبییییی عذاب کشیدم من یه دختر شاااادد و حاضر جواب بودم الان با این همه درد دیگه آرومم و عاقل شدم 

اینقدری که من عذاب کشیدم یه مدت نمیدونستم صبحه یا شب اصلااا نمیفهمیدم 

من بخاطر عقایدم مسخره میشدم 

تو اون سن باید با اجنه دست و پنجه نرم میکردم

باید از دست دادن همه ی رفقام رو تجربه میکردم اونم منی که اجتماعی وبرون گرا بودم 

محدویتای بابام و شاهد گذر عمرم بودم از بچگی تا الان 

ولی خواهرم چون کنکور داره میتونه 60 روز خونه رفیقاش باشه 

فرق گذاشتن مامان بابام 

تریکیلومانیا و از دست دادن زیباییم 

کلیم 

ضعف بیناییم که فکر میکنم بخاطر اعصابم بود یه بازه ی زمانی صفحه ی گوشیو تار تار میدیدم 

بهت بگم از همکلاسیایی که در بدترین شرایط باهام لج افتاده بودن

و زندگیمو زهرم کردن 

بهت بگم از امیدهای بی ثمرم 

بهت بگم از قد کوتاهم که مسخره میشم بزار بهت بگم از مشکلات مالیم 

منی که نمیتونم خواسته هامو داشته باشم ولی پسر خالم و پسرداییم که از من کوچیکترن میتونن بی دردسر موتور صد میلیونی و کامپیوتر 30 میلیونی(یه باربا زنداییم تو ماشین بودیم پسرداییم زنگ زد گفت 30 تومن بده زنداییم واقعا دعواش کرد کن گفتم مگه سی تومن چیه تا بعد فهمیدم آقا 30 میلیون تومن میخواسته و مادرش همونشب بهش داد)اونا میتونن اینارو داشته باشن 

بزار بهت بگم از افت شدید درسیم منی که بدون عادت و آمادگی باید بخاطر این مشکلات تو درسم افت می کردم منی که معل نوبت اول سال دهمم که باید .../19میشد شد 10 و خورده ای

دیگه چی بگم 

ولی با این وجود سعی میکنم رابطمو باهاش خوب کنم 

منم نمیدونم چرا این بلاها سرم میاد

اما به درصد احتمال میدم حکمت داشته باشه پس از روی احتیاطم که شده چیز خاصی نمیگم 

منم ولوودینیا و فیبرومیالژیا دارم اولی سوزشا وحشتناکی تو ناحیه تناسلی میده انگار فلفل و اسید پاشیدن ...

من پریودم بعضی اوقات خیلییییی وحشتناکه دل درد شدیییییییددددد و ببخشید اسهال و استفراغو لگن درد و...... آنقدر که این دفعه که پریود شدم مامانم خواب بود از تو روشویی داد زدم و بیدارش کردم و مردمم البته قبلش دعا کرده بودم نمیرم چون یه بار احساس کردم روحم داره جدا میشه