2777
2789
عنوان

من یک خائنم😭😭😭

254 بازدید | 19 پست

به عشقم نرسیدم...

همیشه توذهنم باهاش صحبت میکنم همیشه توذهنم دارم همه ی حرفایی که بهش نزدمومیزنم همش دعامیکنم بشه یه روزی باهاش رودرروحرفاموبزنم...دوازده سال گذشت ازازدواجم ولی هنوزم یه جای قلبم زخمه نمیتونم بیرونش کنم ازقلب وذهنم تروخدانگین خب طلاق بگیروبرواونم ازدواج کرده شایدمنوفراموش کرده امامن نه....توی برزخی گیرکردم که فقط مرگ میتونه نجاتم‌بده😢😢😢من هنوزم میخوامش واین یه خیانته...میدونم گناهه ولی میخوامش...میدونم دارم درحق شوهرم بی انصافی ونامردی میکنم امادست خودم نیست...هیچ راهی برای باهم بودنمون نبودونیست هرچقدرتلاش کردم نشدنمیدونم چیکارکنم بخدادرمونده ام😭😭😭😭😭همیشه ازخدامیخوام شوهرم‌بهم خیانت کنه تاشایدقلبم آروم بگیره اماعاشقمه ونمیکنه...خاک توسرمن😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خیلی ساله ندیدمش شایدپنج ساله...البته پنج سال پیش هم درحدیک نگاه ازدوردیدمش😭

کم کم از ذهنت میره خودتم باید بخوای و اینکه اگه بچه داری با بچت مشغول باش و اگرم زیاد تو خونه تنهایی برو تو شلوغیا خودتو مشغول کن برات بهتره 

واقعا چقد احمقی چطور میتونی به یه مرد دیگه فک کنی باحالی که 12 ساله ازدواج کردی کنار ی مرد دیگه میخوابی اما ذهنت پیش کسیه که برات ارزش قال نبوده و ولت کرده 

باخودت چ فکری کردی فکر کردی طلاق بگیری میاد میگیرت

فکر کردی اون زندگیشو بخاطر تو خراب میکنه

اصلا از کجا میدونی باهاش خوشبخت میشدی

اینو بدون که تو داری به همسرت خیانت میکنی و این بزرگترین گناهه 

نه خیلی ساله ندیدمش شایدپنج ساله...البته پنج سال پیش هم درحدیک نگاه ازدوردیدمش😭

خیلی عجیبه 

۵سال خیلی زیاده 

فراموس نکردن اونم بعد از ١٢ سال نشونه عشق زیاد نیست نشونه وجود یه مشکل در روان و طرز فکر شماست 

امیدوارم از رک بودنم ناراحت نباشی ولی تراپیست برو خیلی حالت بهتر میشه 

خیلی عجیبه   ۵سال خیلی زیاده  فراموس نکردن اونم بعد از ١٢ سال نشونه عشق زیاد نیست ن ...

یعنی فکرمیکنی مشکل روانی دارم؟آخه من قبل ازازدواجم هم نزدیک سه سال عاشقش بودم یه جورایی ازبچگی عاشقش بودم....5سال پیش ازدوردیدمش ولی عشق برمیگرده به 15سال پیش شایدنمیدونم دقیق چقدرولی پونزده ساله که توذهنمه

کی میگه ولم کرده؟من مجبورشدم زودترازاون ازدواج کردم...

حالا که وارد زندگی یکی دیگه شدی به اون دل بده هر چند که معلومه همسرتو دوست داری ولی اون طرف هم کنج قلبت لونه کرده میشه اونو پروند ولی یکم زمان میبره .. فقط یه ساعت بشین باخودت فکر کن که اگه خیانت کنی بعدش چه عذاب وجدانی میگیری و تهش چی میشه 

حالا که وارد زندگی یکی دیگه شدی به اون دل بده هر چند که معلومه همسرتو دوست داری ولی اون طرف هم کنج ق ...

به هیچ عنوان نمیخام خیانت کنم من آدم کثیفی نیستم ولی همین الانشم که بهش فکرمیکنم وازفکراون شباخوابم نمیبره دارم عذاب میکشم بیشترهم به این دلیل که شوهرم مردخوبیه عاشقمه امانمیدونم چه مرگمه گاهی اوقات که باشوهرم دعوام میشه وازش متنفرمیشم به اون بیشترفکرمیکنم😭😭😭