2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکانالش گفتن داریم تعمیرمیکنیم ب زودی حل میشه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

من ک معتادش شدم.الان انگار یه چیزیم کمه حتی اگه پولم نده من خوشم میاد بازی کنم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

و روزی که منتظرش بودم فرا رسید😅

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
و روزی که منتظرش بودم فرا رسید😅

عزیزم فرا نرسیده ازمن صبح قط بود بعد وصل شد الان باز قط ووصل میشه  

من ک معتادش شدم.الان انگار یه چیزیم کمه حتی اگه پولم نده من خوشم میاد بازی کنم

دقیقا به همین دلیل نرفتم سمتش میدونستم قط میشه و من میمونم و یک اعتیاد شبانه روزی

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
عزیزم فرا نرسیده ازمن صبح قط بود بعد وصل شد الان باز قط ووصل میشه    

یکی دو روز اینطوری پیش میره و بعد. کامل قط میشه و میاد ورژن جدیدی که برا بالا اومدنش باید مبلغی رو پرداخت کنی . عزیزم من همه ی این راه ها رو چند سال پیش برا یه برنامه ی دیگه ای  رفتم