2777
2789
عنوان

شوهرم پسرمو هل داد دعوا کردیم

426 بازدید | 18 پست

پسرم دوسال و نیمشه ی مدت کوتاهیه وقتی لج میکنه چیزی ک دستشه پرت میکنه تازه شوهرم داشت نوشابه میخورد بچم خواست تو لیوانش ریختیم مال باباشم تو لیوانش خالی کرد ک پر شه لیوانشو برداشت ک بره شوهرم ازش گرفت گفت حتما باید نصفشو بخورم گفتش ولش کن حواسش پرت شد ازش میگیرم قبول نکرد از نوشابه ی بچه خورد بچه هم لیوانو روش خالی کرد عصبانی شد محکم زد رو دل بچه بچه افتاد دمر افتاد بلند شد لباسشو دراورد محکم انداخت رو بچه گفت گور ب گور شی یجوری دلمو ب درد اورد هرچی از دهنم درومد گفتم حتی نفرینم کردم خیلی بهم فشار اومد هنوز سبک نشدم بهش خیلی حرف زدم گفتم من اونهمه درد کشیدم تا بدنیا بیاد تو بارداریم از گرما فقط تو حموم مینشستم با اون همه سختی اصلا ازین همچین حرکتی رو انتظار نداشتم دلم خیلی درد میکنه خیلی تحت فشارم دلم داره کنده میشه ازینکه گفت گور ب گور شی مگه بچم چندسالشه اصلا حالیشه ک این کار بده ای خدا خودت دلمو اروم کن😔😔😔  

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چیزی نیست

کاش شلوغش نمیکردی

جلو بچه جر و بحث نکن با پدرش. اقتدارشو از بین نبر. 4سال دیگه باباشو هیچی حساب نمیکنه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

باشوهرت سرسنگین باش نه که قهرکنی.بچه رو نازبده باهاش بازی کن نزار زیادسمت پدرش بره.

برعکس باز بیشتر میره پیشش گوله گوله اشک میریزه صداش میکنه ک از دلش دربیاره

متاسفانه پدر به بلوغ فکری نرسیده،ومسیولیت پدری روقبول کرده😔😖

همش میگفت دختر. هنوزم فقط میگه دختر و اسم دختر انتخاب میکنه. واسه دخترای برادرش داره جون میده

همش میگفت دختر. هنوزم فقط میگه دختر و اسم دختر انتخاب میکنه. واسه دخترای برادرش داره جون میده

متاسفم برای اون طفل معصوم 😖😔😭

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋