2777
2789
عنوان

عجب دنیاییه

101 بازدید | 13 پست

یادمه قبل از دانشگاه ،فقط اسمشو دیده بودم !

تا یک ماه از دانشگاه گذشت و من فقط یه عکس ازش دیده بودم !اونم سه در چهار 😂

همه چیز از اون روزی شروع شد که با استادم رفتم حرف بزنم و جو گیر شدم برای یه چیزی اسم نوشتم ،اسم اونم بود ،حالا یه کم بیشتر اطلاعات ازش داشتم 🙃خطشم که نگم ،اینقدر مشتاق شده بودم ببینمش و آشنا بشم باهاش ،خیلی اتفاقی تو یکی از چنلا اسمشو دیدم ،با کلی استرس پیام دادم بهش ،اولش فکر نمیکردم خوب برخورد کنه ،اونجا بود که یواش یواش از دیر به دیر سوال پرسیدنا ،شد هر روز با هم حرف زدن و راهنمایی کردناش و به مرور صمیمی تر شدن ،دیدنش و برخوردای پشت سر هممون !شاید بخشیش اتفاقی بود ولی خیلی چیزا هم این وسط اتفاق افتاده که غیر اتفاقیه !

در این حد که مشخصه متعجبیم !حتی الان که قهریم یه جورایی و بعد از اون دعوای عجیب و غریب ...

هعی ...هیچ وقت فکر نمیکردم اینجوری بشه وقتی داره یواش یواش ۲۳ سالم میشه !هنوز یه ماهی مونده تا ورودم به ۲۳ سالگی !

چه قدر عجیبه همه چیز ،خدایا ،یعنی تو تقدیرم این آدم بوده !؟!؟که در هر صورت میندازیش سر راهم !

هر چند الان چند روز ندیدمش ،دلم براش تنگ شده ،چقدر‌احمق و بی جنبه ام که دلم تنگ میشه 

You're all the things I've got to remember

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی گلم من پایه یازدهم تیزهوشان میخونم ولی افسردم

مرسی عزیزم ...

ای بابا ...

متوجه ام ،یه کم محیط کنکور افسرده کننده ست ولی سعی کن زندگیتو نجات بدی ...خودمم افسرده بودم میدونم بد دردیه ،هنوزم دارمش ...

ایشالا بهترینا برای تو 🌿

مرسی عزیزم ... ای بابا ... متوجه ام ،یه کم محیط کنکور افسرده کننده ست ولی سعی کن زندگیتو نجات بدی ...

مرسی

مهم ترین بدی که من دارم روحیه کمه منه

من استرسی هستم خیلی زیاد

پزشکی کجا میخونی

مرسی مهم ترین بدی که من دارم روحیه کمه منه من استرسی هستم خیلی زیاد پزشکی کجا میخونی

همون روحیه مهمه ...

من هیچوقت نفهمیدم کی و کجا روحیه امو از دست دادم ولی خوب آخرا یه کم اعتماد به نفسم اوکی شده بود،نه که تمرکزمو آورده بودم بالا حالم بهتر بود 

استرسی هم که منم دارم زیاد ،از دوستامم هستن که حتی اوایل پزشکی هم همین بودن خودمم همینم 

یکی از دانشگاه های تهران