2777
2789
عنوان

درصدا مو دیدم🙃🖤

268 بازدید | 9 پست

من دیر شروع کردم به خوندن کنکور و تو اون تایم کوتاه هم زیاد نتونستم بخونم به معنای واقعی امسال که باید میترکوندم گند زدم گند

جواب خانواده مو چی بدم؟سال اولم بود 

بدم میاد از سرکوفت هاشون 

حس میکنم زندگیم قراره از این به بعد جهنم شه

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸

چی بگم والا:))

حس بدیه ..

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجور دادی 

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال من مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی... ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

هی بیخیال   

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

عزیزم ببخشید میپرسم..

شما چطور تونستین وارد شین؟من رمز عبور فراموش کردم و حالا بعد از اینکه کد برام فرستادن هرچی رمز عبور میسازم قبول نمیکنن 

چیکار کنم؟ دارم از استرس خفه میشم...

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

اگر میشد و برمیگشتم ب سن الان تو،فقط میرفتم دنبال هنر یا یک حرفه

انقد حرص درسو زدم رفتم دانشگاه رشته ای ک دوست نداشتم خوندم چه فایده الان تو خونه نشستم...

اگر توی خودت میبینی رشته های تاپ قبول میشی بشین باز بخون،اگر ن برو دنبال هنر چون درامد یک ناخنکار با کار خوب از درامد پزشک و مهندس هم بالاتره.

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...
اگر میشد و برمیگشتم ب سن الان تو،فقط میرفتم دنبال هنر یا یک حرفه انقد حرص درسو زدم رفتم دانشگاه رشت ...

میشه میشههههه لطفا درخواست بدم یکم حرف بزنیم ؟ سال سوممه کنکور میدم الان مشکل تورو دارم گیر کردم

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
 میشه میشههههه لطفا درخواست بدم یکم حرف بزنیم ؟ سال سوممه کنکور میدم الان مشکل تورو دارم گیر کر ...

بله عزیزم بتونم راهنماییت کنم خوشحال میشم

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...
2790
2778
2791
2779
2792