2777
2789

سلام عزیزان برای امرار معاش انجام میدم ممنون‌میشم کسی از شما بخواد بهم بگه من نیاز دارم که میگم خدا شاهده میخونم هیچ وقت خودمو‌ مدیون قرآن و اموات نمیکنم ختم قرآن یک جز 50 هزار , چهله ادعیه معراج عهد ......جهت سلامتی رزق بارداری حاجت250، یک ماه نماز قضای اموات 450 یکسال هم میگیرم عزیزان 🙏 ،ختم هزار صلوات 150/ نماز حرز امام جواد150 هزار

کسی نیاز داره بگه خدا خیرتون بده انشالله نفسم حق باشه براتون

لطفا پیوی بگین ♥️

لاغرتر شدم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی چه مدت چقدر کم کردین😍

حدود س ماه ۵،۶ کیلو کم کردم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من کالری شماری میکنم و هفته ای نهایت ۴۰۰ گرم کم میکردم ،هفته پیش علاوه بر کالری شماری قند مصنوعی و هله هوله را کامل حذف کردم و کاهش وزنم شد ۷۵۰ گرم در هفته و کلی ذوق کردم ،واقعا خیلی تاثیر داره 

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱