esfandiam مدیر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1339 عنوان ویروس ۱۴۰۳ | مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 56 پست بچه ها کسی این مدت اخیر کرونا یا ویروس جدید گرفته یا اطرافیانش گرفته باشند ؟علائمتون چی بود؟این علائم برای چه ویروسیه ؟با گلودرد شروع میشه وچندوقت بعدش سرفه خشک وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه وسنگینی قفسه سینه واسهال اضافه میشه 1403/03/17 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
esfandiam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1339 آزمانش چکاپ رو یکی دو هفته قبل دادم گفت چیزیت نی🥲 خوب پس همون دیگع استرسه
esfandiam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1339 نه تهران نیستم خود اصفهان هم دکترای خوبی داره حالا الان احساس میکنم یکم بهترم&nb ... عفونت منظورتون برای سرفست یا گلودرد؟اگرعفونت باشه ازمایش چکاپ نشون میده
تاج_خورشید عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 7317 خداروشکر که بهتریداگرآزمایش ندادید انجام بدید تاخیالتون راحت باشه ولی مواردشما استرس بعدکرونا ... آره خودمم همین حسو دارم خودم قبلا حال روحیم بد بود الانم که اینجوری شدم بدتر عواسه ظهور آقا دعا کنید
تاج_خورشید عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 7317 عفونت منظورتون برای سرفست یا گلودرد؟اگرعفونت باشه ازمایش چکاپ نشون میده نه والا گفته چیزیت نی عفونت برا دل و رودم آندوسکوپی دادم گفتن میکروب معده دارمدارو مصرف کردم یکی دو هفته پیش خوب شد میکروب معدم ولی الان دل و رودم زیاد صدا میده و دل پیچه میگیرم مامان میگه برا عفونته عواسه ظهور آقا دعا کنید
esfandiam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1339 نه والا گفته چیزیت نی عفونت برا دل و رودم آندوسکوپی دادم گفتن میکروب معده دارم دارو م ... دل پیچه هم برای استرسه دل درد زمانی که تب داشته باشید عفونته یا آزمایش مدفوع داده باشید نشون میده نگران نباشید ولی برای اینکه خیالتون راحت بشه اول پیش متخصص عفونی خوب برید بعدمشاور
تاج_خورشید عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 7317 دل پیچه هم برای استرسه دل درد زمانی که تب داشته باشید عفونته یا آزمایش مدفوع داده باشید نشون ... چشم قربونت برم من مرسی که اینقدر باحوصله و خواهرانه جوابم رو دادی از خدا بهترین ها رو برات میخوام مهربون🥲❤️ عواسه ظهور آقا دعا کنید
esfandiam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1339 چشم قربونت برم من مرسی که اینقدر باحوصله و خواهرانه جوابم رو دادی از خدا بهترین ها رو برات میخوام مه ... خواهش میکنم عزیزم منم درجریان بزار 🥰راستی میتونی توگوگل سرچ کنی بهتریندکترعفونی اصفهان یا دکترعفونی خوب اصفهان برات میاره بدون تجویز دکترهم دارونخور مخصوصا آنتی بیوتیک
تاج_خورشید عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 7317 خواهش میکنم عزیزم منم درجریان بزار 🥰راستی میتونی توگوگل سرچ کنی بهترین دکترعفونی اصفهان یا دکترعفو ... چشم عزیزدلم حتمااا ❤️❤️❤️ عواسه ظهور آقا دعا کنید
هدیه۹۵ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 2570 الان چطوری عزیزم؟ بهتر شدی؟ چرا من خوب نمیشم یک ماهههه خانوادمم درگیر کردم😭😭💔 دل درد هم د ... خوبم ممنون خوب میشی فقط خیلی طول میکشه ، من تا ی ماه بعدش سرفه داشتم
تاج_خورشید عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 7317 خوبم ممنون خوب میشی فقط خیلی طول میکشه ، من تا ی ماه بعدش سرفه داشتم علازم منو داشتی؟ من سرفه ریز میکنم ...خیلی هم استرس میگیرم علائمم خفیف شده ولی هنوزم حالم بد میشه عواسه ظهور آقا دعا کنید
esfandiam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1339 گلو درد سرفه هایه چرکی وحشتناک همش خون دماغ میشم تب لرز با استفراغ داغون شدم سلام شماخوب شدین خداروشکر؟ پیش چه دکتری رفتید؟
zari937 عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2519 سلام شماخوب شدین خداروشکر؟ پیش چه دکتری رفتید؟ سلام عزیزم بله خداروشکر خوب شدم پیش متخصص رفتم امپکل سرم دارو بهم داد خوب شدم ولی یه دوره داره دیگ باید بگذره