2821
2789
عنوان

ویروس ۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 56 پست
اصلا اینطور نیست فقط استرسه مطمئن باش 

توکل بر خدا چی بگم..‌ بریم دیگه 

شب و روز آرزوی مرگ میکنم در حالی که قبلا به همه میگفتم آرزوی مرگ کردن گناهه💔😭

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

علائمتون چیان عزیزم؟ من که دیگه بریدم به خدا اصلا اینقدر تحت فشارم همش هی میگم سرطانه ام اسه تومور ...

منم همش سرم میزنم به بدن درد افتضاحی دارم ک نگو انقدر سرفه میکنم گلوم زخم میشه نمیدونم چ کوفتیه ول کنم نیست۲روز حالم خوب میشه فرداش افتضاح میشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم همش سرم میزنم به بدن درد افتضاحی دارم ک نگو انقدر سرفه میکنم گلوم زخم میشه نمیدونم چ کوفتیه ول ک ...

من سرفه زیاد نمیکنم فقط انگاری یکم گلوم میخاره چندتا سرفه ریز میکنم نمیدونم بگم چطوریه سرفه هام ...

خودمم یه ساعت خوبم دوباره بد میشه حالم 

آره قبلا که کرونا گرفتم هم همینجوری شدم  ولی نمیدونم پیش چه مشاوری برم  یکی که کارش خوب ...

ببین اول برای اینکه خیالت راحت بشه دکتر غلامحسین امیری عفونی هست یه سر پیش اون برو  با تجربست به نظرم بعد یه مشاور میشناسم که به شما فکرکنم دور باشه خودم میخوام برم پیششون نتیجه گرفتم بهتون اطلاع میدم 

ببین اول برای اینکه خیالت راحت بشه دکتر غلامحسین امیری عفونی هست یه سر پیش اون برو  با تجربست ب ...

رفتی به منم اطلاع بده دکترچی گفت چون خیلیا از کرونا دچاراسترس شدند 

کجاست این‌دکتره؟

تهرانه بالای ۴۸سال تجربه داره  بخوای ادرسشو بزنی گوگل با همه مشخصات ونظرات بیمارانش  برات میاره اگرشرایطش روداری تهران میتونی یه سربری پیشش 

ولی برای شما صددرصد استرسه 

کجاست این‌دکتره؟

قبلش یه ازمایش چکاپ بروپیش یه دکتر دیگه برات بنویسه بعد ببرنشون این دکتربده که همون موقع جوابشو

بهت بگه دوباره نخوادبرات ازمایش بنویسه دوباره بری تاازمایش نشون بدی 

تهرانه بالای ۴۸سال تجربه داره  بخوای ادرسشو بزنی گوگل با همه مشخصات ونظرات بیمارانش  برات ...

نه تهران  نیستم 

خود اصفهان هم دکترای خوبی داره 

حالا الان احساس میکنم یکم بهترم 

دارم دمنوش و دارو میخورم برا عفونتم 

نهایتا خوب نشدم میرم پیش دکتر عفونی

قبلش یه ازمایش چکاپ بروپیش یه دکتر دیگه برات بنویسه بعد ببرنشون این دکتربده که همون موقع جوابشو بهت ...

آزمانش چکاپ رو یکی دو هفته قبل دادم گفت چیزیت نی🥲

نه تهران  نیستم  خود اصفهان هم دکترای خوبی داره  حالا الان احساس میکنم یکم بهترم&nb ...

خداروشکر که بهتریداگرآزمایش ندادید انجام بدید تاخیالتون راحت باشه ولی 

مواردشما استرس بعدکروناست 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792