2777
2789

امروز رفتم دستشویی حالم خیلی بود بود سرکار بودم ، بالا اوردم گلاب به روتون بعد خم شدم شلنگ شلوارمو از پشت خیس کرد اونم شلواری که مشخص میشه

مانتومم کوتاه

ای وای یادش میفتم😑😂

بعد مجبورم بودم از پله ها برم بالا یکی دوتا از همکارام پشتم بودن یکیشون از این زیراب زناست و دوست صمیمی اون یکی همکارمونه که دوستم داره بعد این نره پخش کنه بین همه فلانی کنترل نداره😑😂😂😂 گریه میکنممممماااا

بعد نرفتم سر دفترم اون یه ساعتو کسی شک نکنه پخش شه ابروم بره😑

چیکار بکنم😑

هم بخندید هم راهنماییم کنید خانوما😂😂

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس گرفتممممممم

منو به یه چشم دیگه نگاه نکننننننن

یا اونی که دوستم داره بفهمه خدایاااااا😂😂😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هیچی دیگه بسته های ایزی لایفی که برا تولدت خریدنو میتونی تو دیوار بفروشی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

😂چی بگم والا بیخیال بهش فکر نکن پیش میاد

منو به یه چشم دیگه نگاه نکننننننن

یا اونی که دوستم داره بفهمه خدایاااااا😂😂😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هیچی دیگه بسته های ایزی لایفی که برا تولدت خریدنو میتونی تو دیوار بفروشی

بدترش کن حالا تو همینجوری داغونم😑😂

بابا شیلنگه یهو رفت ببالااااال

منو به یه چشم دیگه نگاه نکننننننن یا اونی که دوستم داره بفهمه خدایاااااا😂😂😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ننه بابا حالا از کجا معلوم اون همکاره متوجه شلوار خیس تو شده... حساس نباش. مگه قرار دوس داشتن بااین چیزا خراب بشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

باورم نمیشه همچین آدمایی استخدام میشن اینقدر بچه آخه  چیزی به ذهنم نرسید جز اینکه باوجود این همکار همه اصول ایمنی و از این به بعد رعایت کنی  

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

نخندیدم, چه راهنمایی بکنم؟ فقط میگم فدا سرت اتفاقه دیگه 

فداتشم خبببب

الان به شدت استرس دارم نکنه اونی که دیده این موضوع رو پخش کنه همه منو به یه دید دیگه ببینن مخصوصا اونی که گفتم..

خودم دیدمش‌پیش قدم بشم که اینجوری شد؟

بدترش کن حالا تو همینجوری داغونم😑😂 بابا شیلنگه یهو رفت ببالااااال

ای شیلنگ‌بد😁

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ