2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=341850041]والا هیچکس با ازدواج خوشبخت نمیشه حداقل تو سن من و تو دیگه باید بدونیم ازدواج هیچی توش نی[/QUOTE

بنظرم اگه در هر موقعیت مستقل باشی 

هر موقعیت ها 

ازدواج کنی اوکیه 

غیر از این نمیصرفه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

والا من ۸۱ ام،نه ازدواج کردم نه به اصطلاح رل زدم تا حالا،از عقاب ،عقاب ترم🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️نکنه تو ازدواج و رابطه حلوا پخش میکنن من خبر ندارم؟چه خبره همه تو فکر رابطه ان؟

اینکه چرا اینقدر زود ازدواج میکنن که بحث مفصلیه ولی در مورد خوشبختی بعیده. حداقل آمار فاجعه بار طلاق زیر بیست و چهار سال که اینو میگه.

کلا هم تو این دوره آدمی که هوش و خانواده خوب و... داشته باشه تو سن کم تن به ازدواج نمیده و نبود همینا اصلیترین عامل بدبختیه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزم ازدواج که رقابتی نیست 

حالا هر شخص بسته به شرایط ،احساسات کاذب یا منطقی ،فرهنگ خوانوادگی،کیس مناسب یا حتی مورد نامناسب تصمیم میگیره ازدواج کنه 

اگر عاقلانه و در سن مناسب بوده باشه که مطلوب هست 

ولاغیر که هر چه سن ازدواج زیر ۲۵باشه آسیب های فردی و اجتماعی بیشتر هست 

گاهی باید شاکر بود که سنین جهالت و احساسات هیجانی 

پشت سر گذاشته شده و در سن مناسب ازدواج صورت گرفته شده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍