2789
عنوان

درصدام

221 بازدید | 5 پست

ب نظرتون قبول میشم فرهنگیان 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بزار گلم 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

فارسی ۳۱

عربی ۲۸

تاریخ ۸

فلسفه۰

روان ۶۰

اقتصاد ۶

ریاضی۵

هوش ۳۰

تعلیم ۶۵

جامه ۴۶

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطقه دو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعوت به مصاحبه میشی انشالله 

بقیش هم خدا کریمه 🫂❤️

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

فارسی ۳۱ عربی ۲۸ تاریخ ۸ فلسفه۰ روان ۶۰ اقتصاد ۶ ریاضی۵ هوش ۳۰ تعلیم ۶۵ جامه ۴۶

عزیزم با این درصدا به نظرتون مازندران منطقه ۲ دختر مصاحبه دعوت میشم ؟؟البته بدون تاثیر معدل‌بومی شهرمون ۴ شهر کوچیکه ابتدایی ۱۲نفر خانم میخواد البته دبیریو،. هم می خواد و کل مازندران ۲۶۰ تا خانم از همه رشته ها میخواد 

ریاضی ۰

فنون ۳۰

جامعه ۴۸

روان ۳۷

عربی۴۳

اقتصاد ۴۰ فلسفه ۱۶ تاریخ وجغرافیا ۲۲

هوش ۳۰ تعلیم ۶۶