2777
2789
عنوان

درصدام

220 بازدید | 5 پست

ب نظرتون قبول میشم فرهنگیان 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بزار گلم 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

فارسی ۳۱

عربی ۲۸

تاریخ ۸

فلسفه۰

روان ۶۰

اقتصاد ۶

ریاضی۵

هوش ۳۰

تعلیم ۶۵

جامه ۴۶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منطقه دو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعوت به مصاحبه میشی انشالله 

بقیش هم خدا کریمه 🫂❤️

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

فارسی ۳۱ عربی ۲۸ تاریخ ۸ فلسفه۰ روان ۶۰ اقتصاد ۶ ریاضی۵ هوش ۳۰ تعلیم ۶۵ جامه ۴۶

عزیزم با این درصدا به نظرتون مازندران منطقه ۲ دختر مصاحبه دعوت میشم ؟؟البته بدون تاثیر معدل‌بومی شهرمون ۴ شهر کوچیکه ابتدایی ۱۲نفر خانم میخواد البته دبیریو،. هم می خواد و کل مازندران ۲۶۰ تا خانم از همه رشته ها میخواد 

ریاضی ۰

فنون ۳۰

جامعه ۴۸

روان ۳۷

عربی۴۳

اقتصاد ۴۰ فلسفه ۱۶ تاریخ وجغرافیا ۲۲

هوش ۳۰ تعلیم ۶۶

2790
2778
2791
2779
2792