2777
2789

@نگاریممم  

اولا اینکه من اصلا فوش ندادم بهتون که شما میگی این چرت و پرتارو چه بی پدر مادری مد کرده

میتونم بهت بگم خودتی ولی ارزشی نداری که بهت بگم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یعنی یکی‌ اینجوری بهم حرف بزنه،بهش بگم خانم محترم؟عمررراااااا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی یکی‌ اینجوری بهم حرف بزنه،بهش بگم خانم محترم؟عمررراااااا

من فقط در اومدم گفتم تو عروسیم دوست ندارم بچه باشه تاپیک خودم بود الان عکسشو میزارم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بعد تو هیچی نگفتی؟ یعنی پارش نکردی مثلن؟🗿🔪

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

مگه تو مد کردی که بهت برخورد 

کلی گفت 

البته که در بی ادبی کردنش شکی نیست 

ولی قبلا هم این تاپیکو زده بودی ؟ 

میخوای عذاب وجدانت کم بشه که با اون مادر و بچه دعوا کردی ؟

و ادب و شعورتو به رخ کشیدی ؟

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

بعد تو هیچی نگفتی؟ یعنی پارش نکردی مثلن؟🗿🔪

چی بگم والله 

آخه ی آدم متشخص نباید همچین حرفی بزنه

چقدر بعضیا بی ادبن

بی ادبو باس دیروز میدیدی 

ی خانومی ب ی آقایی پرید عااای فحاشی میکرداااا 

اصن هنگ بودم 

سه صفحه فقط فحش بود مقصرم خانومه بود 

اصن ی وضی بود 

اسی بنده خدا پشیمون شده بود از تاپیکش 

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
چی بگم والله  آخه ی آدم متشخص نباید همچین حرفی بزنه

حالا نمیشد متشخصانه پارش میکردی🗿🤡

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
بی ادبو باس دیروز میدیدی  ی خانومی ب ی آقایی پرید عااای فحاشی میکرداااا  اصن هنگ ب ...

بعضی خانما فکر میکنن چون خانم هستن حق دارن هروی به دهنشون میرسه به آقایون بگن،

بیخود نیست خدا جنسیت رو ملاک برتری قرار نداده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔