2777
2789

شما قباد رو دوس داشتید یا فرهاد؟ 

خواهشا از روی تعصبی که روی یه بازیگر دارید نگید

مثلا نگید فقططط شهاب حسینی! 

شما اگه جای شهرزاد بودید کدومو ترجیح میدادید و چرا؟ 

من خودم فرهاد... چون فرهاد خیلی خوب مینوشت و شعر میگفت و بنظرم شخصیتش دلنشین تر بود

هی هوا بدتر شد... مسیرا تاریکن... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا قباد

خیلی عاشق بود،خیلی رفتاراش مردونه بود🥹🥹🥹

عشق از رفتاراش و حرفاش میبارید

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

منم فرهاد و از همون اول بیشتر انتخابم بود

با قباد بودن یعنی رو زندگی شیرین زندگی کردن و هیچوقت معنی عشق و نه شهرزاد فهمید نه قباد ولی با فرهاد بی دردسر بود که فرهاد خودش دنبال دردسر بود

قباد 

ویرگیهاشو دوست داشتم و این که واقعا میخورد عاشق شهرزاد باشه البته نمیگم فرهاد عاشقش نبود ولی خب دوست داشتم قبادو 

ب

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

ترانه علیدوستی یه جایی قشنگ بیانش کرد عشق اگه عشق باشه راضی نیست عشقش زجر بکشه

اما گاهی ادما از روی خودخواهی عاشق کسی میشن و چشمشون رو میبندن فقط می گن باید مال من باشه مثل قباد

قباد اگه قدرت نداشت بازم می تونست انقدر خودخواه باشه؟