2777
2789

من دخترم امتحان داده است خیلی تفهیمی بود

اخه چقدر باید یه امتحان را سخت کنند

یه کسی تو یه روستا دور افتاده این امتحان را می دهد یه کسی تو بالا شهر تهران

کجاش انصافه

یه کسی معلم خصوصی و مدرسه خوب

یه کسی تو مدرسه معمولی

بابا عدالت کجاست

دختر بچه ۱۷ ساله هر روز تو امتحان تا بیخ و بن بدنش بلرزه

میگه وقتی از در حوزه خارج میشدم سرم گیج می رفت

اون قدر از نهایی ترسونده بودن شب اول امتحان گریه می کرد من نمی روم امتحان تجدید میشم

در کنار اینها بگم دخترم شاگرد متوسط هست خودم ریاضی فیزیک قدیم را خوندهام در دانشگاه هم مهندسی خوندم

با این شرایط حال و روز خونه من اینه 

به ایت امتحانات نهایی تجدید نظر کنید

واقعا چی را می خواهید ثابت کنید 

وقتی یه مهندس از دانشگاه امد بیرون چقدر کار بلده

بابا فکر اون باش نه فکر اینکه بچه ها از تحصیل محروم بشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوازدهمم امروز دیدم دستام سرجلسه میلررزه دست ما نیست میگن قرارع باز این مصوبه نمیدونم یچیزیش بشه دیگه نمی‌دونم واقعا هم حرفتوم حقه ما بچه روستاییا در سطح تهران و .... اینچیزا نیستیم

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

همه همینیم آخرشم هیچ تجربیا که کارشون سخته هزارتا یکی ممکنه به شغل برسن ما ریاضیا که کلا هیچ با این تبعیضا و شغل جنسیتی یک هزارم درصد یکی یه جای کارو بگیره انسانی ها هم که فقط اون معلما و وکیلا یه چیز بشن که اونم اینقدر سخت کردن که نگو

میگن بخاطر اینکه زمان کنکور آدمای کم سواد رفتن سرکار می‌خوان اینقدر سخت بگیرن که جبران بشه 

من چند نفرو میشناسم سر همین امتحانات خودکشی کردن چونکه اگر اینجا بد دادی دیگه هیچ راهی نداری حتی ده سال هم پشت کنکور بمونی فایده نداره

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
همه همینیم آخرشم هیچ تجربیا که کارشون سخته هزارتا یکی ممکنه به شغل برسن ما ریاضیا که کلا هیچ با این ...

وای بمیرم:( 

منم دوازدهمم امروز دیدم دستام سرجلسه میلررزه دست ما نیست میگن قرارع باز این مصوبه نمیدونم یچیزیش بشه ...

عزیزم من تو شهر نسبتا بزرگم خوب تا حدی می تونم خرج تحصیل دخترم کنم نمی تونم تموم زندگیم بدم به معلم خصوصی دختر من تو غیر انتفاعی هست خودمم کم و کسر هستم 

شاید یکی حتی تو شهر من این شرایطم نداره 

جوابها میاد تو سایت نوشته صفحه فلان کتاب درسته منم با دخترم اون درس را خوندم دیدم اخه چقدر اون مطلب را پیچوندی

والله بعضی وقتها متن کتابها طوری هست که باید به زبون ساده تر بیان کنی تا طرف بفهمه 

عزیزم من تو شهر نسبتا بزرگم خوب تا حدی می تونم خرج تحصیل دخترم کنم نمی تونم تموم زندگیم بدم به معلم ...

اره مثلا زیست امروز ما همش ترکیبی و مفهومی بود بخاطر کنکور زیاد سختش کردن واسه فیزیک فک کنم باید زیاد نمونه سوال حل کنن 🙃💔دوره هم فقط نباید به یکبار اکتفا کرد باید چندین بار باشه

از همه بدتر پاسخنامه هاشونه  اصلا اصلا اون چیز تو کتاب نیست برداشت خودشون رو گذاشتن برا جواب 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید