من خودمم کنکوریم ولی فارغ التحصیلم...بچها هنوز کنکور تیر رو دارید حواستون باشه اگر کنکور تیر مثل اردیبهشت باشه از لحاظ سطح که انشالله تا انموقع آمادگی جذب میکنید و مثل اردیبهشت نمیشه ولی اگر سطحش بالاتر بودم نگران نباشید...امتحانی که سطحش بالاتر باشه ترازدهیش دقیقتره و تراز بالاتری رو نمرات برابر میده
پس ناامید نشید...کنکور تیر یکماهه دیگس واسه اون هنوز فرصت دارید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین عزیزم ی نفر وقتی درصدش کمه خب طبیعتا رشته خوبی نمیاره حقیقت همینه و انگیزه هم مهمه برای ...
من واقع بینم...اینو به من نگید که دیگه وقتی تو این مسیرم...منظور من اینه کنکور اردیبهشت به هردلیلی بچها نتونستن خوب بزنن...نتونستن خوب جمع بندی کنن ولی الان ۱ماه فرصت جمع کردن رو دارن علاوه بر اینکه درسهای تخصصی دوازدهمشون هم دوره شده با امتحانات نهایی...پس درصد کمی که زدن لزوما نمیتونه به معنی نخوندن باشه...میتونه بخاطر جمع بندی غلط ، استرس سر جلسه واسه بار اول و... باشه...حرفایی که منم زدم واقع بینانه بود....از چندتا مشاور کنکور تهران شنیدم...