2777
2789
عنوان

چکار کنم خدا ببخشتم😭😭😭😭

457 بازدید | 23 پست

چندین دفعه یه گناه خیلی بزرگو تکرار کردم چندین بار توبه کردم ولی بازم تکرار کردم

لطفا نپرسید جیه 

فقط راهنماییم کنید😭😭

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که متوجه اشتباهت بشی و دیگه تکرار نکنی خدا میبخشه، البته اگه آسیبی به کس دیگه ای نزده باشی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

توبه کن و جلوی خودتو بگیر. خداوند توبه پذیره. ولی دیگه هی توبتو بشکنی میزنه کمرت

دیگه دفعه اخرم بود

الان میخوام توبه کنم برای همیشه ولی اگه خدا ببخشتم😭

همین که متوجه اشتباهت بشی و دیگه تکرار نکنی خدا میبخشه، البته اگه آسیبی به کس دیگه ای نزده باشی  ...

😭

همیشه متوجه میشم ولی بازم تکرار میکنم😭

تنها چیزی که خدا نمیبخشه شیطان پرستیه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

دیگه دفعه اخرم بود الان میخوام توبه کنم برای همیشه ولی اگه خدا ببخشتم😭

آهسته و پیوسته ترک کن 

یهو تر‌ک کنی دوباره یهو شروع میکنی

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

عزیزم اگه واقعا از ته دلت ناراحت باشی و پشیمون خدا تورو بخشیده ، اما اگه گناهت مربوط به امور معنوی هست که از بقیه ضایع کردی باید بری از اون آدم عذر خواهی کنی و به نیابتش صدقه بدی و براش دعا کنی

خدا همه رو می‌بخشه

یا همه رو میبخشه

یا همه جهنمی ان😅💔

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداس.

اگه مطمئن دیگه برنمیگردی سمت گناه امرزیده میشی

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔