2777
2789
عنوان

چکار کنم خدا ببخشتم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 23 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه دفعه اخرم بود الان میخوام توبه کنم برای همیشه ولی اگه خدا ببخشتم😭

اگه ببخشه چیه دختر خوب ؟! 😕 

اینا وسوسه ی شیطانه

خدا می‌بخشه 

همون موقعی که پشیمون شدی خدا بخشیده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

توبهرکن و از خود خدا بخواه کمکت کنه زندگی سالمی داشته باشی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداس. اگه مطمئن دیگه برنمیگردی سمت گناه امرزیده میشی

اخه چندین دفعه توبه کردم بعزم تمرار کردم ولی الان میخوام برای همیشه ترک کنم

چجوری توبه کنم؟

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
طبق کتاب دینی دبیرستان تنها چیزی ک خدا نمیبخشه حق الناس هست

بله اینم یه گناهه کبیرس

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.