2777
2789
عنوان

درد دل🦭🌵🧑‍🦽🕳️🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 53 پست

😔😔😔

منم ۶ سال پیش همچین دردی داشتم هرروز کارم گریه بود اومدم تهران ک فراموش کنم ولی بازم احساس خفگی میکردم بیرون گردش فایده نداش میگفتم خدایا کاش همونجایی بودم ک اون زیرآسمونش بود اونجا حداقل بهش نزدیک تر بودم ولی نمیدونم چی شد برا یکی از نزدیکترین کسام ک خبر داش گریه میکردم پیشش یهو چن ماه بعد اصلا انگار آب ریخته بودن روآتیش کلن از ذهنم محوشدم فهمیدم رفته پیش سید دعای قرآنی نوشته برامن ک جواب داد البته دعا ن چیز دیگه از یه ادم سید باخدا باورت میشه الان یادشم میوفتم بعصی وقتا انگار ازش متنفرم مام عشقمون اشتباهی بود فک کن تواون دوران نامزد یکی دیگه ام کردن ب اجبار دردم هزاربرابربود باید فیلم بازی میکردم

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
درسته ولی وقتی همه نشستن بعد یهو من بغضم بترکه نار احت میشن واسم خیلی اذیت میشن

میفهمم چی میگی اونام اذیت میشن ولی میگذره گذرزمان هرچیزیو درس میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔 منم ۶ سال پیش همچین دردی داشتم هرروز کارم گریه بود اومدم تهران ک فراموش کنم ولی بازم احساس خ ...

این کارا گاهی باعث میشه به حنون برسه ادم نباید دعا نوشت ممکنه دیوونه یا فکری بشه ادم

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
این کارا گاهی باعث میشه به حنون برسه ادم نباید دعا نوشت ممکنه دیوونه یا فکری بشه ادم

درسته ولی بنظرمن ک دس اون کسی ک برام نوشت درد نکنه 

دیوونه ام نشدم من نگفتم توام برودعابنویس شاید براتوجواب نده شاید درس نباشه براتوبرعکس باشع 

درکل میگم دردش سنگین واقعا سخته 

درسته ولی بنظرمن ک دس اون کسی ک برام نوشت درد نکنه  دیوونه ام نشدم من نگفتم توام برودعابنویس ش ...

اره درست میگین خودمو با همه چی مشغول میکنم شاید کمی از فکرش خارج بشم

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
نمیدونم🤕

ببینیدمن میدونم چقد سخته  اگه دوس داشتید منم عین خواهرکوچیکترتون خواستید درخواست بدید هروقت فک کردین دلتون گرفته پیام بدید ازدلتنگیتون بگید