2777
2789
عنوان

درد دل🦭🌵🧑‍🦽🕳️🖤

507 بازدید | 53 پست

خدایا این ظلمه در حق بشر آدمیزاد تحمل و توان همچین دردی رو نداره خدایا کی مسئوله کی پاسخگوی دلمه وقتی درکنارش بودن ممکن نیست پس چرا همچین عشقی تو دلم کاشتی .خداوندا ازت گله دارم صدامو بشنو یاهات حرف دارم مگه از رگ گردن نمیگی نزدیکتری پس یدادم برس خدایا مکه نمیگی که بسیار رحیم و مهربونی پس چرا میبینی درد کشیدنمو کاری نمیکنی.رسوای عالمم کردی خدا می‌خوام فریاد بزنم این عشقی که تو دلمه داره از درون منو متلاشی میکنه .چرا صدامو نشنوی خدایا چرا منو آفریدی من نمیخام این ظلمه در حقم چرا روزبه روز دردم زیادتر میشه.خدایا گوش بده بشنو صدامو وعده دادی تو قرانت اگه صدات کنیم اجابت میکنی جوابمونو میدی هیچی نمیخوام فقط این دنیات رو دوس ندارم خدا ببین حالمو من که بندت هستم تحمل دیدن دشمنم رو تو این وضع ندارم تو که میگی ارحمن راحمین هستی س چجور میتونی منو تو این حال رها کنی خدایا نمیخوام این دنیات رو ینده هات هیچ رحمی تو وجوذشون نیست خدایا وقتی از گل ادم آفریدی معلومه چندتا هم سنگ و کلوخ قاطی میشه و جای دل میزاری چرا شانس من سنگدلش رو نصیبم کردی خدایا خودت حال و روزمو میبینی و از دلم خبر داری ازم ناراحت نشی غیر تو کیو دارم بخوام حرصمو سرش دربیارم خدا دستم بگیر منو از وسط این مخلوقاتت ببر منو اشتباهی آفریدی🖤🦭🌵

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

حال الان منم همینه

از بس گریه کردم سرم درد میکنه...

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق درسته ب همراه درد ولی عشق حقیقی یعنی انتظار نداشتن یعنی چ باشه کنارت چ نباشه مهم نیست مهم اینکه عشقش ت قلبته ک هم ارزشمنده و قابل بیان نیست 

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
حال الان منم همینه از بس گریه کردم سرم درد میکنه...

گریه برای دختر راحت تره تا مرد من نمیتونم هرجایی گریه کنم تو جمع نشستم یهو بغضم میترکه چون میدونن غرورم له میشه بروشون نمیارن منم سریع میرم بیرون.وقتی یه مرد اشک بریزه ظاهرش اشکه وگرنه خون گریه میکنم

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

سلام خوبید

احساستون رو درک میکنم و منم اوضاع تو رو داشتم.. با صبر و تحمل همه چی درست میشه

اگر یه مدت سعی کنی بهش فکر نکنی تا چند ماه بعد ممکنه حالت بد باشه ولی کم کم آدم دیگه ای میشی و دلت آروم میگیره

این روزا سختن خیلی سختن و کسی درد مارو درست نمیکنه ولی باید زندگی کرد وگرنه زندگیمون رو به چند تا آدم و حرف و احساس باختیم

من بعد از حال خرابی هام خودم رو به خدا نزدیک کردم و اون شجاعت و تحمل سختی برام خیلی بیشتر شد و الان کاملا حالم خوبه و احساس میکنم زندگیم آرومه، مشکلات اذیتم نمیکنه

نماز اول وقت رو ترک نکن چون باعث میشه زودتر حال و احوالت درست شه

کانال اعجاز رو داخل شبکه های اجتماعی پیدا کن ویسهاش رو گوش کن خیلیی کمکت میکنه و آرومت میکنه

انشالله موفق باشی 🌺

عشق درسته ب همراه درد ولی عشق حقیقی یعنی انتظار نداشتن یعنی چ باشه کنارت چ نباشه مهم نیست مهم اینکه ...

درسته ولی انتظاری ندارم ولی دلتنگی دست خودم نیست  با یه سلام خالیش هم راضی ام 

درسته ولی انتظاری ندارم ولی دلتنگی دست خودم نیست  با یه سلام خالیش هم راضی ام

میدونه خودش؟

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
سلام خوبید احساستون رو درک میکنم و منم اوضاع تو رو داشتم.. با صبر و تحمل همه چی درست میشه اگر یه م ...

ممنونم اینکارها و میکنم ولی روز به روز یدتر میشم و دلتنگ تر 

گریه برای دختر راحت تره تا مرد من نمیتونم هرجایی گریه کنم تو جمع نشستم یهو بغضم میترکه چون میدونن غر ...

میدونم خیلی سخته

چرا وقتی کسی قرار نیست بمونه یکاری میکنه که عاشقش شی😭😭😭

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

میدونم خیلی سخته چرا وقتی کسی قرار نیست بمونه یکاری میکنه که عاشقش شی😭😭😭

ارزوم اینه یه شب بخوابم دیگه بیدار نشم