2777
2789
شاید خیلی قبل ترش داشته فریاد میزده ولی کسی حالشو نمیفهمیده الان برگشته؟؟🥺

کاش برمیگشت..

کاش دوباره برمیگشت..

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه روزی بود دکتر بی مسئولیت  نیومد رفته بود عروسی خانم دکترای دیگه میگفتن مرده زایی عمل نک ...

عزیزم🌹 تاپیکات خوندم 

من به خاطر کارم با بچه های Cp خفیف هم در ارتباط هستم. با کاردرمانی خداروشکر خیلی خوب شدن حتی یکیشون با ویلچر بوده که الان  خودش راه می‌ره.

اتفاقا بسیار باهوش هستند 

توکل پ و امیدت به خدا باشه عزیزم درک میکنم تمام صبوریات تمام رنج هات و هزینه‌هات‌. ولی مطمئنا خدا از یه جای می‌رسونه برات که فکرشم نمیکنی هم از نظر  حمایت عاطفی و هم مالی.

بهترین‌ها برات آرزو میکنم مادر پرقدرت 😍😍💯💯

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

خیلی خیلی خیلی بده من ۳۰ روز زار زدم

آره خیلی سخته

من سه روز زیر بارون التماس خدا و کردم و 

زیارت عاشورا خوندم اینقد زار زدم 

تا پسرم شفا گرفت دکترش و پرستارا

حیرت کردند وضعش اصلا خوب نبود

12 روز بستری بود بدترین روزای عمرم😔😔😔😔

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

از روز فوت مامانم تا به الان همیشه بدترین بوده برام نبودن مامانم یه طرف زندگی سیاهی که بابام برام ساخته یه طرف

خوشبحال هر کی که پدر واقعی بالاسرشه کاش  قدرشو بدونه😔

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...