2777
2789

سلام به همگی.بچها مولتی ویتامینی که واس چاقی تاثیر داشته باشه اینایی ک استفاده کردن نتیجه گرفتن اسمشو بگین ممنونم

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو بارداری وزن نمبکرفتم دکتر بهم مولتی مینرال داد تو یه هفته چهار کیلو رفتم بالا گفت دیگه نخور 😅😅 

حالا برای چاق شدن تو شرایط عادی نمی‌دونم جوابه یا نه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ازون پاستیلای اشتها اور>>>>>

پاستیل اسمشه؟؟

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

من تو بارداری وزن نمبکرفتم دکتر بهم مولتی مینرال داد تو یه هفته چهار کیلو رفتم بالا گفت دیگه نخور 😅 ...

اره مینرال۳ماه خوردم اما خیلی کم چاق شودم درحد۲کیلو

اکتی درم.  صورت رو خشگل میکنه. گونه دار میشی

ممنون عزیزم حتما میگیرم.بعد چقد استفاده کنم ماندگاره بنظرت

ممنون عزیزم حتما میگیرم.بعد چقد استفاده کنم ماندگاره بنظرت

اره . خیلی خوبه. خوب ک شدی . هردفعه کمتر کن. روزی یکی بخور. خوب ک شدی یه روز درمیون بخور . کم کم دو روز در میون و.....

اره . خیلی خوبه. خوب ک شدی . هردفعه کمتر کن. روزی یکی بخور. خوب ک شدی یه روز درمیون بخور . کم کم دو ...

ممنون خواهری.الان اگ گرفتم روزی چندتا بخورم

روزی یکی هست .

فداتشم خواهری حتما میخرم ممنونم🌹❤

فداتشم خواهری حتما میخرم ممنونم🌹❤

ببخشید اینو بگم تا ده روز بخوری صورتت خشگل گونه دار میشه. گفتم ک یکی دو روزه خوردی نگی بدرد نمیخوره.  داروخونه داره. ورقی صد تومن. غذا هم بخور میخوری قرص رو. گشنه نزار خودتو. موفق باشی