2777
2789
اصلا بحث شناختن یا نشناختن نیس کلی گفتم آبروی مسلمونو خوب نیس ببری 😐😐

منم موافقم آبروی مومن از کعبه بالاتره ده تا جا خوندم حالا مسله آبرو جدا  شاید اون آقا مشکل گوارشی داشته چون زمان میبره که خوب بشه میتونست دوستانه ازش بپرسه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم موافقم آبروی مومن از کعبه بالاتره ده تا جا خوندم حالا مسله آبرو جدا  شاید اون آقا مشکل گوار ...

دقیقا ن ک همه جا جار بزنی

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
منم موافقم آبروی مومن از کعبه بالاتره ده تا جا خوندم حالا مسله آبرو جدا  شاید اون آقا مشکل گوار ...

مومن نبود ب خدا اعتقاد نداشت ب اماما هم فحش میداد 

سلام 
اره خیلی خوشحالم تصور اینکه کنار اون باشم دوباره اون بو بیاد حالم بد میکنه

ایشالا بهترش پیدا بشه برات گلم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
کلا کثیف بود بابا بو عرق ببخشید یه بار جلوی من باد در کرد

عزیزم شاید بنده خدا معدش خالی بوده 

معده خالی باشه دهن بو میگیره شما اگه دوسش داشتی یه عذایی هز وقت میرفتین بیرون با خودت میبردی بهش تعارف میزدی میخورد بوی دهنش هم میرفت

شاید دندونش مشکل داشت یا معده ش مشکل داشت فابل درمانه یا عزق نعنعا بخوره قشنگ بوی دهان میره...

بعضیا بدنشون بوی بد میده میرن حموم میان باز گوشت بدنشون بو میده ...

به هر حال درست نیست پشت سرش این حرف رو میزنی

شاید بدن خودت هم بو بده یا هزار تل مشکل دیگه تو ظاهر و قیافت داشته باشی که ما نمیدونیم

درست هم نیست به روی اون اقا بیاری ادب این اجازه رو نمیده

مومن نبود ب خدا اعتقاد نداشت ب اماما هم فحش میداد 

آبرو جدا اما میتونستی لااقل کمکش کنی به عنوان یه دوست ازش سوال میکردی مشکل گوارشی دارین بیشتر کسایی که این جورین مشکل گوارشی را دارن که زمان میبره حتی اگر دارو بخورن 

دقیقا ن ک همه جا جار بزنی

کلا کار اسی زشته

بوی دهن ربطی به نظافت نداره

بوی بدن هم همینطور بعضیا دیابت دارن گوشت بدنشون بو میده یعنی برن حموم الان بیان باز بو میده

بعضیا دندون خراب دارن به هر حال درست نیست ادم با یکی میره بیرون پشت سرش حرف بزنه

این اسی هم معلومه از اون ادم هایی هست که پشت سر حرف میزنه و دو روعه

آبرو جدا اما میتونستی لااقل کمکش کنی به عنوان یه دوست ازش سوال میکردی مشکل گوارشی دارین بیشتر کسایی ...

مثلا اونایی که ریفلاکس دارن اینجوری میشن

یا باید به چیز همش بندازن دهنشون ولی قابل درمانه هزار تا قرص هست لاکتوگام بخوره بو میره

آبرو جدا اما میتونستی لااقل کمکش کنی به عنوان یه دوست ازش سوال میکردی مشکل گوارشی دارین بیشتر کسایی ...

چه دوستی بابا حاضرم بمیرم دیگ با اون حرف نزنم ب خاطر بوی دهنش تازه بلاکش کزدم

سلام 
مثلا اونایی که ریفلاکس دارن اینجوری میشن یا باید به چیز همش بندازن دهنشون ولی قابل درمانه هزار تا ق ...

اما زمان میبره خیلی خیلی کم پیش میاد دختر یا پسر جوون بویی که میدن از نظافت باشه دیگه زمان قاجار که نیست حمام نباشه یا مسواک زده نشه صد در صد از مشکلات گوارشی معده میتونه باشه